Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

Yüzyılın deccalı ABD

26 Nisan 2021 - 09:54

Evet, son yüzyıla damgasını vurmuş, demokrasi getireceğim diye insanları yok edip kendilerine yeni sömürgeler oluşturmuş bir devletin başkanı sözde Ermeniler ile ilgili bir konuda Ermeniler’in tarafında olduğunu açıklamış.
Gündem her gün her an değişiklik göstermeye devam ediyor.
Bir taraftan kripto paracılar, bir taraftan kahraman Mehmetçiğimizin sınır ötesi operasyonu ve aynı saatlerde ABD başkanı Beiden’ın açıklamaları.
Tabi aslı astarı olmayan olayların gündeme gelmesi ile birlikte içimizdeki muhalefet ve kuruluşu Ermeni teşkilatlar tarafından yapılan ve finanse edilen PKK terör örgüt destekçisi HDP bir açıklama yaparak Ermeni olayları ile yüzleşin diyor. Çıkıp da devletinden tarafta olması da beklenemezdi zaten.
 Ortak noktaları var tabi ki.
Ermeni diasporasının desteklediği bir parti HDP de kundaktaki çocukları katletmiş, Ermeni mezaliminde de Ermenilerin yaptıkları ile HDP’nin kınamadığı terör örgütü PKK’nın yaptıkları aynı idi.
Muhalefet uyanmamaya devam ederken, kınama açıklaması yapamayacak kadar da zavallılar. Ülkemizde Ermeni cemaatine yapılan herhangi bir yaptırım yokken, Osmanlı arşivleri tekrar incelensin teklifi ülkemiz tarafından yapılırken sessiz kalan ABD, yüz yıllardır yaptığı katliamları görmezden geliyor.
Ermeni ve Yahudi lobisi ile iç içe olan bu yüzyılın deccalı ülke önce Kızılderililere neler yaptıklarını açıklasın. Vietnam da, Afganistan da, Irak da ve 1980’li yıllara kadar Türkiye'de ne işi vardı onları bir açıklasın.
Bizim çocuklar dediği asker postalı giymiş despot yöneticiler 1980 harekâtını yaptıklarında zevklerinden dört köşe olmuşlardı. 1994 yılında peşmergelere yiyecek atıyoruz diye PKK itlerine helikopterlerinden silah atan bir ülkeden bahsediyoruz.
Irak'ta nükleer reaktörler var diye Saddam'ı idam edenler, Libya'da Kaddafi’yi kendi halkına öldürtenler, Nijer de, Çad’da katliam yapanlar, Afganistan'da DEAŞ’ı kurduranlar, Suriye'de PKK’lılar için terör örgüt evleri inşa edenler, istediği gibi tüm dünya ülkelerine giriş ve çıkışlarını sağlamak için pasaport sağlamaya çalışan hain sürüsü devlet ABD çıkıpta bize katliamdan mı bahsedecek.
Beiden, gerçekten baydın bizi.
Sayende Müslüman ülkelerde sömürü düzeni getirmediğin yer kalmadı. İsrail için ilk büyükelçilik açan, başkentlerini kutsayan ve tüm Filistin’i işgal edin diyen bir ülke bize rol biçecek öylemi?
Öyle artık karşısında el pençe divan duracak bir ülke yok.
Bunların altında F 35’ler S 400’ler var.
Bunu herkes biliyor. Artık Türkiye eski Türkiye değil.
Ortadoğu'da kendisine verilen görevi yapan figüran devletin yerinde oyun kuran ve oyunları bozan bir ülke var.
İşte bunların hazımsızlıkları bu.
İstedikleri kadar lobi oluştursunlar, istedikleri kadar kamuoyunda emellerine ulaşmaya çalışsınlar başaramayacaklar.
Neden mi?
Türkiye’de herkes Abdullah Çatlı, herkes bayrağı, vatanı, ezanı ve toprakları için ölmeye hazır da ondan.
Bugünlükte bu kadar kalın sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum