Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

2 GÜZEL HABER

30 Ocak 2023 - 10:43

Varsa yoksa Kayserispor.
Şehrimin takımı. Doğduğum yer. Doyduğum yer. Kim ne derse desin seviyorum bu şehri. Tüm olumsuzluklara rağmen ayakta durmaya çalışan bir Kayserispor. Emeği gecen herkese hocalara, oyunculara teşekkür ediyorum. Hırsızlık ve arsızlık yapanlar varsa da onları da Allaha havale ediyorum.
Bu haftayı puanla kapatması gelecek için umut oldu.
Hep söyledim ticaretin başkenti burası. Ticari alanlarda da iyi şeyler oluyor. Esnaflıktan tüccarlığı, tüccarlıktan kurumsallığa dönüşen ve sisteme ayak uyduran kitleleri arkasından sürükleyen markalar oluşturmaya başladı Kayserili hemşerilerim.
Örnekleri markalaşmaları.
Kurumsallaşmaları.
Tabiki bunları duyup görüp sevinmemek elde değil. Ticarette, sağlıkta ön plana çıkan bir şehir var artık karşımızda. Bizi onurlandırıyor.
Gökmen Çiçek Vali ile kabuk değiştirdi bu şehir. Özel kaleminden Serkan Abi'ye kadar herkes bu şehirde tek vücut olmak için çalışıyor. Hepsinden Allah razı olsun. Hepimize bir gayret geldi. Bu şehir için neler yapabiliriz diye çabalarımız artmaya başladı.
Demek ki, herkes bir kıvılcım bekliyormuş.
Bu ateş memleket sevgisini körükledi.
Yanmayan kalmasın.
Bu arada programlar yoğun olunca atladığımız konular çok oluyor. Hala 11. toplantılarından da bir sonuç çıkmayan 6 lı masadan bir Cumhurbaşkanı adayı çıkmazken REİS'in yolu açık olsun. Sokağa inin vatandaş belediyelerin eksikliklerini söylüyorlar ama iş Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunda Reis diyor.
Kayseri’de durum bu.
Diğer şehirleri bilmem ama Kayseri’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ön planda olan Recep Tayyip Erdoğan.
Muhalefetin daha çok çalışması lazım.
Bazı muhalefet partilerin il başkanları kim vatandaş onu dahi bilmiyor. Çok çalışmaları lazım. Çoook.
Benden söylemesi.
Bu günlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum