Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

KİM BUNLAR?

23 Ocak 2023 - 12:28

Devlet ve millet düşmanlarının işi geçmişte olduğu gibi bugünde yapılan işlere ''istemezük'' açıklaması. Kendileri bu memleket için bir çivi bile çakmamış olanlar İHA ve SİHA ları eleştirip kendilerine siyaset arenasında ve gazetecilik alanında bir yer edinmeye çalışıyorlar.
Yanlış yapıyorlar.
Maalesef hainlik diz boyu.
Kim bunlar?
Dışlardakileri az çok biliyoruz. Kimi Kuran'ı kerimi yakıyor, kimi Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyor. Türk düşmanlığı, müslüman düşmanlığı hat safhada yer alırken bunların yerli uzantılarıda boş durmuyor.
Dışarda Nato üyeliği için adeta yalvaranların fonladıkları, içerde yerli ve milli ne varsa istemezük, hesap soracağız diyenlerdir. Değişen ne var? Bence sadece isimler farklı. Osmanlı Devletinin sonlarında iktidara gelmeye çalışanların hepside ''her şey çok güzel olacak'' diyorlardi. Emanule Karasu gibi. Tüccar bir ailenin çocuğu Yahudi.
Her yerde Yahudiliğini göstermiş, Osmanlıyı Türkleştireceğiz diye bildiriler yayınlamış Osmanlı Devleti içerisinde ayaklanmalar çıkartmış birisi.
Eeee, gelelim bizimkilerine.
Şu an bulunan iktidarı eleştirenlere bir bakın.
Osmanlı döneminin artıklarından başka neye yaramışlar. Hangi dalda bir kertikleri olmuş. Savunma sanayi için ne yapmışlar? Yaptıkları şey sadece konuşmak olmuş. AK Partinin her yaptığı hizmeti eleştirmek için adeta sıraya girmiş durumdalar.
Peki amaçları ne?
Fonlanan üç beş güruhuda yanına alarak mevcut iktidarı devirmek.
İşleri güçleri sadece bu.
Recep Tayyip Erdoğan gitsinde kim gelirse gelsin.
Başka dertleri yok.
Altı boş masa ile altılı oynamaya devam edenler kendileri ile anlaşamıyorlar ki devlet idare edecekler.
Yazık.
Türkiye bu kadar kötü muhalefetide hak etmiyor.
İşleri güçleri masal.
Süt bedava olacaktı, İstanbulda öğrencilere yüzde elli indirimli su ve elektrik verilecekti. Hatta öğrencilerin abonmanları İstanbul Büyükşehir tarafından karşılanacaktı.
Ne oldu bunların hepsi?
Yalan oldu.
Hayatınızın olduğu gibi.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum