Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

UYANIN…

06 Nisan 2023 - 15:48

Saddam’a yapılanları unuttunuz mu?
Saddam’a yapılanları Erdoğan için hazırlayanlar var. Irak halkına yapılanları Türk milleti için planlayanlar var.
2023 seçim.
Çok önemli. Turnusol kâğıdı olacak.
Irakta olanlara bir bakın; ABD önce İran’la ittifak yaptı ve Irak ta silahlı Şii milis örgütleri oluşturdu. Bu silahlı Şii örgütler hazırlanıp güçlenince, İran mollaları, Irak devleti, Saddam ve bütün Irak halkı Sünni Müslüman oldukları için kefirdiyse fetva yayınladılar. ABD Irak’ta çok sayıda Şii ayaklanması başlattı. Âmâ Saddam bu ayaklanmaların hepsini bastırdı. Sonra Kuveyt Savaşında ABD ordusu Irak ordusunu vurup güneyden çekilmeye zorlayınca bu silahlı Şii örgütler, güneyin yönetimini ele geçirmek için yeniden ayaklandılar. Ama yine başarısız oldular. Irak ordusu basit kuvvetlerle geri dönüp bunları dağıttı. ABD yaptırımlar uyguladı. Sonuda bu Şii örgütlerle Saddam’ı düşüremeyeceğini anladı. ABD sonunda İslami silahlı örgütleri (kendi ürettiği örgütleri) terör listesine aldı. Şii silahlı örgütlere ise ABD silah para vs. tüm desteğini veridi ve veriyor da. Ve anlara hem İran’da hem Suudi Arabistan’da kışlalar kuruyor.
Sonunda ise ABD ORDUSU Irak’ı İŞGAL ETTİ.
Neden?
Kimyasal ve Nükleer silahları var yalanını kullandı.
ABD Irak'ı işgal edince Irak'ın ABD'li valisi Paul Bremer çıktı ve ''Irak'ı SADDAMIN ŞAHSINI SEVMEDİĞİMİZ İÇİN DEĞİL O SUNNİ OLDUĞU İÇİN İŞGAL ETTİK dedi.
Türk, Arap, Kürt fark etmez artık Irak'ı Sünni Müslümanlar yönetmeyecek, Irak'ın yönetimini Şiilere vereceğiz dedi. Ve Irak'ın başına bugüne kadar işgalden sonra hep Şii hükümetlerini getirdiler. Şii milis güçleri kurdular. Bunlar hem birbirlerini hem de Sünni Müslümanları katlettiler. 4 Milyon Sünni Müslümanı sürdüler. 2 Milyonunu öldürdüler. Şii milislerin arasına iktidar hırsı verdirerek Müslümanlardan sonra kendi aralarında savaş çıkarttılar.
Kısacası Saddam'ın suçu Sünni Müslüman olması idi. Laik olması da onu kurtaramadı.
Erdoğan din ve ahlak olarak Saddam'dan daha iyi olduğu için Erdoğan'ı affetmeyecekler. Aynı planı uygulayacaklar. O yüzden ABD bu kadının ağzından Türkiye'de kimyasal silah lafını kullanıyor dolaşıma soktu. Aynı şekilde İran şimdi Türkiye içerisinde yapılanıyor. Türkiye'de dizilerde Kerbela vurgusu, büyük Kerbela-Aşura organizasyonları ile bu hazırlığı dışa vuruyor. Halbuki Türkiye Sünni Müslüman bir ülke olması hasebi ile komşusu İran, Hz. Osman'ın katili İran, Hz. Hüseyin'e ağlıyor. Yani Hz. Osman’ı katledenler Hz. Hüseyin'i gel seni halife yapalım diye Irak'a davet edip satanlar sonra Hz. Hüseyin için ağlayanlar aynı kişiler. Hz. Hüseyin olayı 1400 senelik bir olay. Ama İslam devletlerini yıkmakta kullanılıyor. Müslümanlarıda Resulün torununu katlettiler diye kandırıyorlar. Hz. Osman'da katledildi. Yaşlı adamdı, Müslümanların halifesi idi. Ve resulün damadı idi. Kan davası dinimizde olmamasına rağmen Irak, Suriye, Lübnan ve Yemeni böyle yıktılar. Şimdi sıra körfez ülkelerinde Türkiye ve Pakistan’da.
Bizler uluslararası siyasetin uzak hedeflerini de iyi anlamamız lazım. Hz. Osman'ın katilini anlayamayan ülkesinde dönen iç siyaseti anlayamaz.
İşte bu seçim 14 Mayıs seçimleri bu denli önemli.
Ya sorosun çocukları galip gelecek ya imanlı kişiler bu ülkede başkanlık yapmaya devam edecek. Ya teröristleri cezaevinden çıkaracak olanlar başa geçecek, ya da inlerindeki vatan hainleri sarı torbalara girmeye devam edecek.
Ya ibneler (LGBT) liler mecliste olacak, ya da imam hatipliler.
Karar sizin.
Ya Hz. Osman’ın katilleri ile Hz. Hüseyin’e ağlayanlar bir olacak, ya da İslam’ın önderi olanlar.  Ya Saddam’a reva görülenler bize reva görülecek ya da inananlar kazanacak. Bu seçim öyle umursanacak bir seçim değil.
Vatan için, millet için ve geleceğimiz için OY vereceğiz. Bu sebeple ''affınıza sığınarak UYANIN diyorum.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum