Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

ÜÇ OLAY…

26 Aralık 2022 - 10:26

Bugün isterseniz ulusalda ve uluslararası gündemde neler var bi ona bakalım.
Almanya’da gasilhanede karıştırılan cenazeler şaşkınlık ve kızgınlığa neden oldu. Bir alman vatandaşın cenazesi aynı hastanede hayatını kaybeden Türk vatandaşının cenazesi ile karıştırıldı. Alman vatandaşın vasiyeti üzerine cenazesi yakıldı.
Aslında gasilhanede cenazelerin karıştırılması nedeni ile yakılan cenaze Almanlara verilen Türk cenazesi idi. Maalesef olay geç fark edilince olan oldu. Türk cenaze sahipleri cenazenin kendilerinin olmadığını bildirdi. Alman cenaze yakıldı. Olay yargıya intikal ettirildi. Türk cenaze yakınları yakılarak nehre atılan külleri dahi bulunmayan cenazeleri için gözyaşı döküyor.
Bizde olsa ne olurdu acaba?
PKK Terör örğütü sempatizanları Paris’te öldürülüyor Ahmet Davutoğlu başsağlığı ve rahmet diliyor. Twitter hesabından Davutoğlu diyor ki; Pariste Ahmet Kaya kürt kültür merkezine yönelik ırkçı saldırıda hayatını yitirenlere Allah'tan rahmet yaralılara şifa diliyorum diyor.
Ey Ahmet Davutoğlu, bu insanlar PKK terör örgütü mensubu ve sempatizanı. Ne zamandır PKK lılara rahmet ve başsağlığı diler oldunuz? Siyaset için bu kadar aşağı yerlere düşmeyin. Kürt ayrı PKK’lı ayrı. Saldırıda ölenlere bir baktınız mı?
Saldırıda ölen 3 kişi, sözde sanatçı Mir Perwer kod adlı Şirin Aydın, KCK bünyesindeki Avrupa Kürdistan Kadın Hareketi (TJK-E) aktivisti Evin Goyi kod adlı Emine Kara ve PKK sempatizanı Abdurrahman Kızıl! Bunlara mı acıdınız?
Bunlara mı başsağlığı diliyorsunuz?
Bir geriye dönüp bakalım isterseniz; PKK terör örgütü askerlerimizi, sivillerimizi şehit ederken, askerlerimizin aziz naaşlarını kaçırıp, başlarında video çekerken, öldürülen PKK yandaşları için rahmet dilemek nasıl bir siyasi omurgadır?
Vatanımızı bölmek isteyenlere merhamet duymayız!. Kafalarına sıkar gideriz.
Kayseri'de ne oldu?
Bir not; Kabullenemeyenler ret olunmuşlardır.
Bindirilmiş kıtalarla salonu dolduranlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmine bile tahammül edemediler. Salonlara sığmıyoruz diyenler önce hazımlı olmalı. Rica minnet istediğiniz salonların ambiyansını değiştiremediniz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin seçilmiş Cumhurbaşkanını kabullenmeyenler hazmedemeyenler kiminle helalleşecek? Kiminle barışacak. Sayın Kılıçdaroğlu'nun salonda söyledikleri kendileri ile uyuşmuyor. Bu yüzden yıllardır muhalefet koltuğundasınız.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum