Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

NEREYE KOŞUYOR BU ADAMLAR?

26 Mart 2023 - 11:53

Evet, nereye koşuyor bu adamlar.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri'de de seçim rüzgarı esmeye başladı.
Hem de ne rüzgar...
Kayseri'nin yapısındandır. Burada rüzgar sert eser. Erciyes yakınlığından dolayı da Develi'de de bambaşka bir rüzgar eser.
AK Parti Develi'de ne yapacak?
İşi zor.
Neden?
Anketlerde birinci çıkan eski ilçe başkanı Osman Turan var. Çalışkan, hayırsever, Ak parti ilçe kurucularından. Develide kime sorarsanız hep iyiliğini anlatır. Düzgün bir insan. Tarlada izi var. Şu anda sahada.
Sami Dedeoğlu, eski vekil. Aday olmayacağım dediğini bir Develi biliyor. Ankara’dan aday adayı oldu. Anketlerde yüzde birlik bir oy alamadığı söyleniyor. Karşılığı Develide yok. Kayser’ide tanıyan yok. En azından bizim anketlerimizde çıkmadı. Vekillik yaptığı dönemde Develi için çalıştı. Ama ikinci kez vekil olması istenmedi, kazanamadı. Şahıs olarak iyi bir insan. Kıyaslama yapılacak olursa Osman Turan’dan daha iyi olamaz.
Mahmut Gürcan; Bakan Yardımcısı. Ak Parti İstanbul’da emek harcamış, teşkilatlarda görev yapmış birisi. Kayseri değilde İstanbul’dan konulabilinirdi. Develide birazda olsa tanınıyor. Ama Kayseri'de karşılığı yok. Anketlerde hiç çıkmadı. Sami Dedeoğlu'nun da dünürü. Osman Turanla mukayyese yapılamaz. Temayülde de anketlerde de.
Mustafa AKSU; Bakan yardımcılığı yaptı. Aktif birisi. Bakan yardımcılığı yaptığı dönemde konvoyları ile gündem oldu. Kayseri’de anketlerde yok. Develide yüzde 4’lük bir teveccüh var. Temayülde ne çıkar bilemiyorum.
Kısacası yukarda bahsettiğim kişilerle hiçbir sıkıntılı durumum yok. Bakan yardımcımızı tanımıyorum. Eğer Develi'den bir kişi milletvekili olacaksa bu kez Osman Turan'ın şansı diğerlerinden fazla.
Niye?
İlçe başkanlığı yapmış birisi.
Niye?
Develide hayır işi ile uğraşmış birisi.
Niye?
AK Parti Develi ilçe kurucularından birisi.
Niye?
Develi için eli de gönlüde açık birisi.
Benden söylemesi.
Neden?
Dost acı söylerde ondan.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum