Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

MAYA…

03 Nisan 2023 - 11:03

Mayanız bozuk olursa yoğurdunuz ekşi olur.
Mayaya dikkat etmek lazım.
Seccadeye baş konulur
Ayakkabıları ile basmanın pek anlamını bilmeyenler olduğu gibi göstere göstere poz verenlerde var.
Bu olayda anlam şu; sizin başınızla eğildiğiniz namaza durduğunuz tere biz ayakkabımızla basarız, sizin dininiz bizim ayaklarımız altında demektir. Tarihimizde buna örnek çok fazla Fetullah teröristide bunu yaptı, bunlarda. Gerçi bunların çokta bu olayı anladığını düşünmüyorum. Bunların anladığı İslam, kendilerince düzenlenmiş olmalı ki, günah ve sevap bunların literatüründe yok.
İkinci konu ise İYİ partinin kurşunlanması.
Bir bardak suda fırtınalar  kopartanlar anlamadan dinlemeden açıklama yaptılar. İki serseri kurşun için mağduriyet yaratanlar bize vız gelir dediler.
Siyaset öyle kötü noktaya geldi ki, Mehmetçiğimizi kurşunlayanlarla milliyetçiyim diyenler bir araya gelip özerklik hayali kurmaya başladılar. Kundaktaki bebelere keleş mermisi sıkanlarla ittifak yapan sözüm ona muhafazakârlar, HDP ile bakanlık pazarlığı yapıyor.
Özerklik, HDP ye bakanlık beka meselesidir.
Hiç kimse size bu hakkı tanımaz.
Tanımamalı da.
Serseri iki kurşunun basit bir adli olay neticesinde partilerinin camına isabet etmesinde ortalığı karıştıranlarda şehitler ve katledilen çocuklar konusunda da keşke daha duyarlı olsalardi. Şehit yakınına ana avrat küfredenler bu ülkeye ne verebilir? Bunu partisinde tutanlarda bu küfre ortaktır. Hangi yüzle şehit yakınlarının yanına gideceksiniz?
Ne söyleyeceksiniz?
Biz milliyetçi ve muhafazakârız ama şehit diye bir kutsalımız yok, hatta şehit yakınına da küfredebiliriz ama yinede bize oy verin mi diyeceksiniz?
Ne diyeceksiniz?
Bunu da pek anlamış değilim.
Bugün Kavala’ya, Apo'ya özgürlük isteyenler, yarın hangi yüzle milletin karşısına çıkacak?
Son not; bu gün Soros’un çocuklarını yanına alanlar yarın başka başka kişilerin çocuklarını alırlar.
Niye mi?
Mayaları aynı da ondan.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum