Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

TERS KÖŞE…

11 Aralık 2022 - 11:48

Siyaset uzun soluklu bir durum.
Kimin ne zaman ne yapacağı da belli olmaz. Nefesi yeten devam eder.
Yaklaşık bir haftadır siyasilerin hem milletvekili olma hemde AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nun milletvekili olarak istifa edecek olursa yerine kim geçecek sözü doğrultusunda nabız yokladım.
Görünen o ki iki kişiden başka şimdilik bir talip yok.
İl Başkanlığı ateşten gömlek.
Bir de Şaban Çopuroğlu'nun istifa edeceği düşünülüyor?
Peki, il başkanı öyle düşünüyor mu?
İl Başkanlığının 8 katı, il başkanlık makamı.
Yaklaşık iki aydır Şaban Bey il başkanlık makamını kullanmıyor. Sadece bakanlar gelirse çıkıyor. Tüm görüşmelerini 7 katta yapıyor.
Tamam bazı şeyler doğru.
Kendisine ait özel eşyalarını toplamış.
Bana göre 7 katta görüşme yapıyor olması makamların kimseye ait olmadığını belli ediyor. Millet ne derse desin diyor.
Doğru olanda bu.
Yazdıklarım ve görüşlerim beni bağlar.
Şimdi il başkanı Şaban Çopuroğlu bu kadar milletvekili adayı varken bu işin tam tersini düşünmediğini mi sanıyorsunuz? 1 Avşar, 1 Çerkes, 1 Develili, 1 eskilerden gelen, 1 ben daha ikinci kez seçildim üçüncü kezde seçilmek istiyorum diyenler varken kendine sıralamada yer bulacak mı? Yada sıralamada benim istediğim bir yer olur mu? Yada genel merkez bu konuda bana garanti verir mi? verecek mi? diye hiç düşünmediğini mi sanıyorsunuz?
Bence hepimizden önce düşünmüştür.
Milletvekilliği için yönetimden istifa eden olur mu?
Olur.
İl başkanı istifa edecek olursa yönetim içerisinden ben devam edeceğim diyen olur mu? o da olur. Siyasi ve hukuk işleri başkanından tut hemen hemen hepside olabilir.
Bu arada İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, herkesi ters köşeye yatırıp devam edeceğim ben milletvekilliği adaylığı için müracaat etmeyeceğim de der mi der. Bu nedenle siyaset günlük değişkenlik gösteren ama kalıcı kararların alınmasına sebep olan bir olgu.
Kısacası, İl Başkanı Şaban ÇOPUROĞLU hepimizi ve hepinizi ters köşeye yatırabilir. Onun için boş hayallerde kurmayın bence.
Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum