Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

YAZI YAZMAK...

24 Şubat 2021 - 09:40

Yazmak yürek ister. Ona dokunursun, buna dokunursun başın belaya girer. Ama  ''rabbim ayetinde mealen şöyle buyuruyor; doğru bildiğiniz ve hak saydığınız şeyleri anlatmak ile mükellef kılındınız ''
İşte bizim düsturumuz bu.
Gücümüzün yettiğince yazmaya devam ediyoruz.
Bu şehir için kaygı duyduğumuz şeyleri de görüntülerle anlatamazsak bile yazılarımızla da anlatıyoruz. Doğruları anlatmak ve hatırlatmak adına.
Onun için gazeteciler delikanlı adamlardır. Yazdıkları yazının altına imza atanları diyorum. Klavye kahramanlarını değil. Birileri yazdıklarımızdan alınacaksa da ne yapalım. Günde onlarca mail ya da belediyelerimizin sınırları içerisinde kimine göre eksik kimine göre yanlış yapılmış işler vs şeyler geliyor. Bunları da kamuoyu adına yazmamız zaten bizim işimiz.
Birde bizde kamu görevi yürüten insanlarız.
Bizim hakkımızda ne söylerlerse söylesinler, onların günahlarımıza kefaret olacağını da biliyorum.  İyi insanlar ve iyi yol arkadaşları biriktirmeye çalıştım.
Alnımız AK.
7 yıl büyük bir onur, gurur ve şeref ile AK Partide basın danışmanlığı değerli büyüklerimin oluru ile yaptım. Başımıza gelmedik kalmadı. Neler yaşadık, neler. 15 Temmuz’dan sonra ve öncesinde terör örgütü FETÖ ile ilgili yazdığım yazılardan dolayı ölüm listesine alındık. Hüseyin Cahit Özden, Hakan Cengiz Aslan, Halil Büyüknalbant ve ben. Şimdi Emniyet Genel Müdür Yardımcımız olan eski emniyet müdürümüzü arayıp sorabilirler. Koruma verelim dediler, bizim beş vakit korumamız var dedik ve kabul etmedik. Gazeteci büyüğüm Recep Bulut ta bunun en önemli tanıklarındandır.
Bizim hakkımızda sağda solda bizi sorgulayanlar için yazdım.
Gelelim gündem yoğunluğuna. Kayseri de olumsuz olaylar olduğu gibi iyi şeylerde olmuyor değil. Aslında iyi şeyler daha çok. Dün Talas Belediyemizin 7/24 kütüphanesine gittim. Bu kadar teferruatlı bir yer için başkanıma teşekkür ediyorum. En çokta görme engelliler için yapılan köşede hiç bir masraftan kaçınılmamış. Onların sevinci ve duası bence yeter.
Hizmet edersiniz ama duayı zor alırsınız.
Neden mi?
Herkese de nasip olmaz da ondan.
Kalın Sağlıcakla. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum