Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

TOMARZA VE PINARBAŞI…

05 Eylül 2022 - 10:47

Geçen hafta içerisinde Tomarza’da idik. Hem Tomarza’nın nabzını tutmaya hem de malum sıkıntılı bir süreç yaşandı. Vatandaşlar o konuda neler söyleyecek ona baktık. Tabi aklı selim olan herkes bu tür olayların Tomarza’da yaşanması ve tüm Tomarza’ya mal edilmesinden rahatsız.
Bildiği gibi Tomarza ilçesinin geçim kaynağı çiftçilik. Vatandaş kabak ve genellikle de patates ekerek geçimini sağlıyor. Kendilerince sorunlarını anlattılar. Çözüm yolları üretme noktasında da yetkililerden yardım istediler. Özellikle de sulama konusunda. İkinci istekleride huzur. Kısacası Tomarzalı vatandaşlarımız kavga  nizah istemiyor.
Hata yapılmıştır.
Oktada var, yayda da var diyor.
Ağırlıkta ise memurun hiç mi suçu yok diyenlerde çoğunlukta.
Tabi olay yargıda. İki tarafta birbirinden davacı. Umarım aklıselim davranılıp olay tatlıya bağlanır.
Gelelim Pınarbaşı’na.
Pınarbaş’ında kim ne derse desin Dursun Ataşın bir ağırlığı var. Daha önce belediye başkanlığı yapması vatandaş ile iç içe olması. Milletvekilliğin de de ne söyledi ise onları yapma gayreti sebebi ile milletvekili olarak kimi görmek istersiniz sorusunda enteresan sonuçlar çıktı.
Birincisi Pınarbaşılılar Dursun Ataş'ı seviyor.
İkinci faktör AK Parti Pınarbaşı İlçe başkanı Türkay KARA. Oda vatandaşların tüm işinde yardımcı olmaya çalışmış. Elinden gelen ne varsa yapmış. İlçelerde de sorduğumuz soru şu; bugün seçim olsa hangi partiye oy vereceksiniz? İlçe belediye başkanından memnun musunuz? Mecliste nasıl bir milletvekili görmek istersiniz?
Sorularımız bu.
Enteresan cevaplar aldık. Pınarbaşı’nda yakın mahalleleri dolaştık. Uzun yaylaya gitmedik. Tabi bu tür yerlerde hemşericilik önemli. Tarafgirliğin yanı sıra kim gönle dokundu ise vatandaş on unutmuyor. Bazı kişilerin esamesi bile yok burada.
Bizler ilçelerde olmaya devam edeceğiz.
Salı günü kısmet olursa tekrar Pınarbaşı ilçemizde olacağız. Pınarbaşı meydanında vatandaşlarımızla buluşacağız. Bizler dinliyoruz. Sorunlar varsa aktarıyor ve yayınlıyoruz.
Gerisi siyasilere kalmış.
İş onların işi.
Bizimkisi şehre sevdamız.
Bizimkisi bir aşk hikayesi.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum