Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

SPOR İNSANLARI BİRLEŞTİREN BİR OLGU…

23 Kasım 2022 - 14:32

Spor
Emek ister, çaba ister, gayret ister. En fazlada para ister.
Başarılı olunca sizden iyisi yok, eğer birde başarısız olursanız başınıza gelmeyen kalmaz. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen sizin başınıza gelir. Örneğin Kayserispor’da olduğu gibi. Kayserispor için şimdilerde bir babayiğit aranıyor.
Kayserispor Allah'tan başarılı.
Tahtanız kapalı olacak. Transfer yapamayacaksınız. Futbolcuların paraları desen o keza. Derken sıkıntılı süreçte takıma birilerinin sahip çıkması gerekecek. Forma satışı yapılıp TV’lerde hava atanlar vardı. Onlar paralarını ödediler mi bilemiyorum. Kayserispor’un yöneticilik adını kullananlarda oldu. Kısacası o oldu, bu oldu sonunda da olanlar oldu.
Berna başkan benden bu kadar dedi.
Bundan sonra ne olacak?
Bekleyip göreceğiz.
Gelelim Efeler liğinde mücadele eden takımımıza.
Develi Belediyespor. Voleybol maçlarını izlediniz mi bilemiyorum ama Develi ilçesine bir renk katmış. Çocuklarını da yanına alan vatandaşlar Develi spor salonunun yolunu tutmuşlar. Bu hafta Galatasay ile oynadılar. Kaybettikleri setler 25-21 25-20 gibi sayılarla kaybetti. Bir iki takviye ile takım bu ligde tutunur ve kalır.
Develi ilçesindeki sosyal faaliyetlerin bence en büyüğü Develi Belediyespor'un voleybol takımı. Tabi yeni bir başlangıç yapılır mı? Bence yapılırsa çokta güzel olur. Benim gördüğüm kadar ile antrenör ve bir oyuncu ile yollarını ayırdılar. Bir yada iki takviye ile bu işi götürürler. Yedek bekleyen oyuncular var. Sonradan oyuna giren yedek oyuncular takıma hiç katkı sağlamadı. Bu arada 3-1 mağlup olduğumuz setlerde ise 5 kez servis atarken toplar filede kalırken üç kezde servislerimiz auta çıktı. Kısacası alacağımız maçı vermiş olduk.
Tecrübesizlikten kaybedilen puanlar var.
Develi halkının takımına sahip çıkması gerekir. Bu sebeple başkan çok büyük bir risk aldı. Takım iyi giderse başkanda taraftarda mutlu. Tam tersinde ise fatura başkan kesilir. Maalesef durum bu. İnşallah Efeler liğinde kalıcı olurlar. Develi halkının maçtaki enerjisini gördükten sonra.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum