Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

SEVMEK...

29 Ağustos 2022 - 10:29

Birini sevmeniz için gerçekten ona inanmanız gerekir.
Bu iş para ile falanda yapılmaz.
İstediğiniz kadar para verin geçici heveslerle Kayseri tabiri ile el gördüklük seveler insanı. Vatandaşa, halka, çiftçiye köylüye dokunmanız gerekir. Kısacası gönüllere girmezseniz olmaz. Tabi sevgide karşılıklı olmalı.
Durum böyle iken gazeteci olarak iyi işler yapan bürokratlara yazdığımız yazıların hemen ardından da yanlışa da yanlış dediğimizde alınganlık gösterenler oluyor. Varsın olsun. Bu işin doğasında var.
İftira at ya tutarsa diyenlerde oluyor.
Onların görüşünde olmazsanız ilk iftiraları FETÖ ile. Hep söyledim gazetecilerin telefonları dinlenir. Mailleri, sosyal medya hesapları hep takip edilir. Eğer ellerinde bilgi belge var ise ve ne ile suçluyorsanız adliyeye gitmeyen, şikayetçi olmayan ŞEREFSİ’ dir. Ahlaksızdır. Hayatında hiç örgüt gazetesi dahi okumayan, örgütün toplantılarına katılmayan, 2013 yılında örgütün lideri hakkında yazdığım yazılardan dolayı iş akdime son verilmeye çalışılan bana başka şeyler yakıştırın bence. Aksi bir adam huysuz biri diyebilirsiniz. Varlık ve yokluk arasında imtihan olan birisi diyebilirsiniz. Bunun dışında kim ne derse ispatlamazsa ahlaksız ve şerefsizdir. Hatta ileri gideyim namussuzdur. Çocuklarım, fetö örgütünün dershanelerine, okullarına hata üniversitelerine de gitmemiştir. Hep devlet okullarında okumuş çok şükür zeki olduklarında ısrar etmelerine rağmen göndermemişimdir.
Ankesörlü telefonların ihbar kabul edildiği, at izi ile it izinin karıştığı, devletin istihbaratında dahi olmayan bir kayıt ile sadece ve sadece ankesörlü telefon ihbarı ile yapılan bir haksızlığı ailemden birisine isnat edilen fakat bir gün sonra devletin pardon dediği bir konuyu dallandıran ve budaklandıran her gittikleri yerde söyleyen şahıs ve şahısları önce rabbime havale ediyorum. Sonrasında ise haklarımı helal etmiyorum.
Bu tür iftiralar bana tutmaz.
Sizin istediğiniz gibi değilde kendi istediğim gibi yaşayan birisiyim. Yanımda ve yakınımda rabbimden başka kimsem yok. Birde ben havaleleri hep rabbime yaparım. O ne güzel vekildir, o ne güzel sahiptir bilir misiniz?
Bilseniz böyle yapmazdınız.
Ayet-i Kerime de diyor ya; Biliniz ki Allah erteler, öteler, yarına bırakır ama YANINIZA bırakmaz. Bu arada AK Partiden ayrılma sebebimi İl Başkanımıza sorabilirsiniz. Ben şimdiye kadar hiçbir yerden kovulmadım. Kendi isteğimle ayrıldım. Teşkilatımıza sorabilirsiniz. 15 Temmuz sonrası ölüm listesinde olduğumuzuda.
Kısacası kin nefret ve haset biriktirmeyin, sevin. Sevmeye çalışın. Yunus Emre diyor ya, sevin sevilin bu dünya kimseye kalmaz.
Daha ne anlatayım ki?
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
Bugün kendi dertlerimi sıkıntılarımı anlattım kusuruma bakmayın.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum