Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

ŞEHİRDE NELER VAR?

30 Ağustos 2022 - 10:15

Son günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. Yapımı tamamlanan Erkilet kütüphanesi açılışında Ulaşımdan eğitime, sosyal tesislerden kırtasiyeye, sütten gıda yardımına kadar birbirinden önemli müjdeler verdi.
Uygulamaya da geçti.
Vatandaşlarımıza ve öğrencilere hayırlı uğurlu olsun.
Bir taraftan hizmet atağı belediyelerin devam ederken diğer taraftan da eleştiriler de devam ediyor. Özellikle CHP il başkanlığı bu aralar sosyal medyayı çok iyi kullanıyor. İYİ Parti’den Kazım Yücel ve Milletvekili Dursun Ataş hem vatandaşlarla bir araya geliyor hem de eleştirilerine onlara göre yanlış gördüklerini anlatmaya devam ediyorlar.
Tabi bu işin içerisinde eleştiri ve varsa eksikleri göstermek ve anlatmak tabi ki olmalı. Her siyasi partinin görüşleri ayrı. Bu nedenle bu şehirde yaşayan bizler dinliyoruz. Seyrediyoruz.
Vatandaşlarda öyle.
Herkes bakıp görecek. Zamanı geldiğinde hür iradesi ile sandığa gidecek. Kendi dünya görüşünde olan bir lidere ve partiye oy verecek.
Bana kalırsa önce hizmet değil.
Öncelik geçim derdi.
Öncelik vatandaşın ekonomik durumu.
Siyasiler istediği kadar okul, yol, köprü yapsın. Yapılmalı mı? Tabi ki yapılmalı. Onda hem fikiriz. Fakat vatandaşın çoğunun umurunda bile değil.
Vatandaş geçim derdine düşmüş.
Bu nedenle daha çok insan odaklı aile odaklı konulara önem verilmeli. Yaptığımız anketlerde kararsızlar ön planda.
Niye?
Parti düşünecek halimiz kalmadı diyorlar.
Vatandaşın durumu bu.
Kim vatandaşın mutfağına ve cebine hitap ederse kazanan o olur.
Niye mi?
Vatandaşın başka düşünecek konusu şimdilik yokta ondan.
Bu günlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum