Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

SEBEP-SONUÇ…

05 Eylül 2022 - 10:59

Bir maç daha bitti.
Var sisteminin hatası, işin üzerine gidilmemesi verilmeyen penaltı ve ofsayt.
Maçtan geriye kalanlardan bazıları. Tabi Karşınızda Fenerbahçe olunca tüm medya kuruluşları Fenerbahçe'yi anlatır. Maalesef Anadolu takımlarının kaderi bu. Tüm kanallara bakın, futbol yorumcularına bakın, Kayserispor’u anlatan yada pozisyonlarda hakem hatalarını söyleyen birisini bulamazsınız.
Maça gelince, Kayserispor’unda çokta iyi oynadığını ayağa pas yaparak hücuma çıkma gayretini çokta diğer maçlara göre görmedik. Yayıncı kuruluşta maçı anlatan spikere para verseniz bu kadar golden sonra bağırmazdı. Şimdi görüntüler net olmasına rağmen yan hakemin ofsayt çalması ve ardındanda Fenerbahçeli oyuncunun eline gelen top ile penaltı verilmesi gerekirken olmadı.
Şaşırdık mı?
Yok.
Yayıncı kuruluş pozisyonu göstermedi bile. Ama büyük takımların tüm ataklarında bu tür hatalar olduğunda defalarca gösterdiğine şahidiz. Ligin daha yeni başlamasına rağmen bu kadar şaibe olması ligin sonunu nasıl getireceğiz söylemlerine neden olmaya başladı.
Kayserispor’a gelince, zaten kısıtlı imkanlar ve kısıtlı futbolcular ile bu kadar oluyor. Dökme su ile değirmen bu kadar dönüyor. Bir oyuncunuz sakatlanıyor yerine doğru düzgün yedeğiniz yok. Birde sözüm Ali Karimi’ye, ya sakatlanıyor ya da kırmızı kart görebilmek için ısrar ediyor. Birisi buna ligin yeni başladığını anlatması gerekiyor.
Bir maç kazanıyoruz sevincimiz ikinci maçta kursağımızda kalıyor.
Çağdaş hocam, bir sözde size.....
Fenerbahçe yenilgisi sonrası; "Bu mağlubiyet bana yazar" dediniz. Hocam ligin beşinci haftası bitti. Artık nasıl bir oyun anlayışı kurmaya çalışıyorsanız bizde ona göre seyredelim. Maçta birebirde kimse başarılı olmadı. Tamam mağlubiyet size yazarda, takım bir an önce takım olması gerekmiyor mu?
Neyi bekleyeceğiz?
Beş maçta 6 puan. Size göre ligin ilk yarısında kaç puan alacağız ki rahata erelim?
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum