Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

ŞAŞIRMIYORUZ...

31 Mart 2021 - 10:02

CHP'li Özel yine PKK kanalına konuştu.
Belçika Dan yayın yapan, Türk ordusuna "işgalci" diyen, PKK yandaşı Medya Haber'e röportaj verdi.
Gerçekten artık şaşırmıyoruz.
Kendi içerisindeki tecavüzcüler varken, birilerine iftira atmak ve terör örgütü propagandası yapan bir kanala çıkmak gerçekten CHP’ye yakışan bir davranış oldu. Bu yüzden şaşırmıyoruz.
Gündem malum, pudra şekeri mi? Uyuşturucu mu? açıklamaları ve parti genel merkezinde çalışan kişi.
7 yıllık AK Parti İl Başkanlığı danışmanlık dönemimde de çoğu kişi gelir Bakanlarımızla fotoğraf çektirdi. Hem Kayseri Milletvekillerimizle ham de bakanlarımızla birlikte. Gerçek şu ki, siyasetçiler fotoğraf çektirirken GBT’sini sorgulama imkanınız yok. Seçim çalışmalarında meydanlarda yaklaşık birkaç saat fotoğraf çektirme işi ile uğraşılır. Bunun önüne geçemezsiniz. Olay yargıya intikal edince pekte bir şey söylenmiyor.
Şahsın nereden nereye geldiği konusunda gazeteci Muhammed Vefa’nın açıklamaları var. Onu okumak gerekiyor. Her yerde olabilecek çürük elmaların temizlenmesi gibi garip ve bir o kadarda düşündürücü bir kişiliğe sahip olan bu zat n ortaya çıkan görüntüleri ''komplo'' olarak nitelendirilebilir.
Neden mi?
Muhalefetin işi gücü AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısı. Çünkü hiçbir şeyden memnun olmayan bir muhalefet partileri tüm seçimleri kaybetse de koltuğundan ayrılmayan liderlerle yönetildiği için fikirde zikir de aynı yere çıkıyor.
Tabi önce Hamza Dağ’In danışmanı olduğu söylendi. Hamza Dağ'dan hemen yalanlama geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili resimleri ortaya çıktı. Bakın işin içerisinde birisi olarak, günde bakanlarımız hele hele de seçim döneminde o kadar çok kişi ile fotoğraf çektiriyorlar ki yok deme şansınız olmuyor.
Tabi kötü niyetli kişiler bunu kullanıyorlar mı? kullanıyorlar. Bunun önüne de geçmek bence bir hayli zor. Fakat kısa zamanda zenginleşen ve siyaseti rant için kullananların da kısacası çürük elmalarında bir an evvel temizlenmesi gerekiyordu, yaptıkları iş başlarına çorap örünce ortaya çıkıyor böylece.
Olayın içinden ne çıkar bilmiyorum ama AK Parti genel merkezinin yıpratılmaya çalışılmasından başka bir şey değil. Terör örgütüne yakınlığı ile bilinen kanallara çıkanlar koz vermekten başka bir şeyde değil. İşin iyi araştırılıp sonuca varılması gerekir. 2001 yılından beri şanlı tarihine leke sürdürmeyen AK Parti bununda üstesinden gelir.
Güçlü olduğunuzu istemeyenlerin yeni tezgah ve oyunlarına boyun eğmek yok. İşin aslını ortaya çıkarmak hepimizin boynunun borcu. Yılmayacağız ve çalışacağız. Çokkkk çetin geçecek 2023 yılı seçimleri var. Seçimleri daha erkene çekmek isteyecek olanlar boş durmayacak.
Niye mi?
Onların kazanmak gibi bir düşüncesi yokta ondan.
Muhalefet olmak bize yeter diyorlar.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum