Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

SACAYAĞI...

25 Ağustos 2022 - 11:23

Bu masa yıkılır
Malum 6’lı masadan bahsediyorum.
Bu masada olanların aklına bir şey gelmiyor mu acaba?
Biz HDP’yi unuttuk mu diyecekler.
Yoksa HDP bizim masada yok mu diyecekler. Bence herkes her şeyi biliyor ama hiç o dallara basmıyor.
Vatandaşın yüzüne nasıl bakacaklar?
Biz askerlerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, hemşiremizi ve vatandaşlarımızı şehit eden teröristlere sırtını dayayan bir parti ile ortak olmadık mı diyecekler.
Ne söyleyecekler merak konusu.
Bu masa HDP’den icazet almadan kurulamaz. Hiç kimsede kusura bakmasın. HDP’nin sesine kulak vermeden de hayatlarını idame ettiremezler. Hulki Cevizoğlu'nun tabiri ile, Altılı masa Titanic batarken keman çalan kemancılara benziyor. Bu masa yıkılacak, yıkılmaya mahkum bir masa.
Halkın karşısına bu şekilde çıkamazlar.
Bu arada İYİ Parti genel başkanı Sayın Meral Akşener'in programlarında oldukça sinirli ve gergin görüyorum. Vatandaşlara gençlere bakış açısı ve ses tonu anormal. Burun daha seçim başlamadı.
Seçmen her şeyi söyler.
Seçime girecekler önce azimli sonrada hazımlı olmalı.
Bu siyasetin gereği.
Vatandaş daha neler söyleyecek.
Bu bir başlangıç.
Yerel siyasete dönecek olursak, yazdığım yazılarda şu veya bu şahıslar görevden alınacak dememdim. Görevden alınacak olanları genel merkez belirler. Yerelde yaptıkları çalışmaları beğenmezler. Söylenenleri yerine getirmezler, tabiki değişim olur. Yoksa bizim şu alınacak bu değişecek diye bir iddiamız olmaz.
İsim istemiş arkadaşlar kimi mesaj atmış kimi telefonla aradı.
Genelleme yaptım.
Varsayımlarla konuşmadım. Ama siyasette şu bir gerçek; seçimde oy oranları düşer, il başkanlığı çalışmadı denir. Milletvekili seçimlerinde vekil sayısı düşer yine il başkanlığı çalışmadı olur. Çalışsa da başarısız olduğunda hep il başkanı ve teşkilat gitmiştir. Hatta ve hatta 17-0’ı koruyamazsanız istediğiniz kadar çalışın yine teşkilat gider. Hiç kimse adayımız kötü idi, belediye başkanları söz verdiği şeyleri yapmadı demez.
Benim yazımda bu minvalde idi.
Yoksa kim kalır kim gider onu ben bilemem. Teşkilatlardan sorumlu başkan bilir, şehrin ileri gelenleri bilir. Bizimkisi sadece bundan önce olanların bir tekrarıda her teşkilatın başına gelebilir dedim. Siyaset böyle. Kimseye ne yar olur nede de kimseye kalır. Sadece yaptıklarınız ve insanlığınız kalır.
Benden söylemesi.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum