Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

RÜZGÂR…

18 Kasım 2022 - 10:48

Kayseri'de seçim rüzgarları
Teselli bulmaya çalışanların uğrak noktası oldu
Kim?
Hemen hemen herkes.
MHP’den ayrılan, kovulan hatta dayak yiyenlerin katıldığı parti konumuna geldi.
Her şey İYİ olacak deniliyordu.
Kazandıkları belediyelere bir bakın. İşçi kıyımı yapmayacağız diye başkan seçilenler, seçildikleri günden itibaren AK Partili diye bir çok çalışanını kapının önüne koydular.
Kayseri'de İYİ Parti ise iş adamlarını yanlarına almaya çalışıyor. Son iki aya bir bakarsanız iş adamlarına rozet takmak için genel başkanın yanına gidenler var. Kimi toptancı, kimi şekerçi, kimi müteahhit.
Kısacası iş insanı.
Tabi bunlar olurken İYİ partiye katılanlar çok sevdikleri için katılmıyorlar. Bazıları var ki onları meclis üyeliği falan kesmez.
İYİ Parti’nin de seçici olması lazım.
Sahada kim var?
Karşılıkları ne?
Hepsinin aklında fikrinde milletvekili olabilmek. Kiminle seçime gireceksiniz? Sahada karşılığı olanlarla kısacası iz bırakanlarla. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış. Bu arada daha önce Genel Başkanı eleştirenler danışman yapılıyorsa, buna istinaden baş danışman istifa ediyorsa daha sular durulmuyorsa, siyasetin taşları yerine oturmuyorsa kendi kendinizi çek etmeniz gerekir.
Yola giderken ayrı, yolda ayrı, hedefe varınca ayrı davranış ve tavır olmamalı. Düşünceniz eğer kervan yolda düzelirse artık kervan yolda düzelmiyor. Kervanın mihmandarı nereye gideceğini bilmiyorsa o kervanı ya kurt kapar yada harami.
Bu arada iki çift sözümde iktidar partisine; kadın kollarındaki değişiklikler, yıllardır süregelen ilçe başkanlıklarının değiştirilmesi, dışarda nasıl anlaşılır bilmem ama söylenen çok söz var. Bunların hiç biri de normal değil. Özellikle Sarıoğlan'a bir daha gidin. Tomarza'ya da. Yerinde pek durmayan genelde kapalı olan Sarız teşkilatına da çat kapı gidin.
Benden söylemesi.
Dost acı söyler.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum