Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

OLMALI…

24 Kasım 2022 - 10:38

Biraz eleştiride olmasın mı?
Eleştiri insanı olgunlaştırır. Her yerde olduğu gibi kendi şehrimde de olumsuz olaylar olmuyor mu? Tabi ki oluyor. İnsanın olduğu yerde her şey olur. Kavgada olacak gürültüde olacak. Eleştiride olacak.
Eleştiride olduğunda da olgun olmak gerekir.
Huzurumuzu bozmaya çalışan kişiler yok mu?
Var.
Gerek emniyet gerekse kolluk kuvvetleri elinden geleni yapıyor.
Görevleri de bu zaten, yapmalılar.
Huzur.
Her yere lazım.
Huzurun olduğu yerde barış olur, başarı olur.
Hiç kimse kusura bakmasın. Çoğu yazımda da değindim, hem iğneyi hem çuvaldızı kendimize batırmalıyız. Yapılan yanlışları ya da hataları biz yazmazsak biz haber vermezsek kim haber verecek? Bu da bizi düşüyor.
Hepimiz aynı görür ve aynı bakarsak yanlışı bulamayız. Hepimiz renk körüyüz demek olur. Onun için kısa bir eleştiride birine söylemek, söyletmek bence etik değil. Yarın bir gün 10 Ocak ''çalışan gazeteciler günü'' yan gelip yatan gazeteciler değil çalışan gazeteciler günü. Orada üç beş süslü laf söylenip geçiştirildiği bir günde, tüm şehrin protokolü gazetecilerde kamu görevi yapıyor vs şeyler söyleyip ayrılacaklar. Biz yine çarşıda pazarda kısacası toplumun içerisinde olacağız.
Başkanım Büyükşehir Belediye Meclisinde TOGG için bir açıklama yapmıştı. Tüm belediye başkanlarını TOGG almaları konusunda meclisten bir karar çıkartmak istemişti. Özvatan belediye başkanı aracının hem şoförü hemde makam aracı olarak kullanıyor. Bana yetiyor demişti. Doğru milyonları verdikleri bir arabasının olmadığını dile getirmişti. Şimdi aracı pahalı olanlar düşünsün.
Kısaca çok küçük bir şey ama makam araçlarını TOGG ile değiştirecekler buna dikkat etmeli. Bakalım herkes sipariş verebilecek mi?
Yeni araçları kullanabilmek için hem huzur hem sağlık gerekir. Huzur ortamı mutluluğuda başarıyı da getirir.
Bu günlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum