Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

NEDEN OLMASIN Kİ?

03 Mart 2021 - 09:51

Gün geçmiyor ki yeni yeni gündemin arasında terör örgütü bağlantılı kişilere yapılan operasyonlar olmasın.
İyi ki güçlü bir devletimiz var. Hesap soruyor. Arıyor, buluyor. Elhamdülillah. Kimsenin yaptığı artık yanına kalmıyor. Bugün çevremizdeki ülkelere bakacak olursak ya da yurt dışına gittiğinizde Türkiye'nin ne demek olduğunu anlıyorsunuz. Bu 19 sene içerisinde oldu onu da unutmamak lazım. Tekrar konumuza dönelim.
Bitmeye tam yüz tuttu derken yeniden filizlenen bir örgüt.
Topla topla bitmiyor.
Hem Kayseri ölçeğinde hem de Türkiye ölçeğinde. Sayısız operasyonlar sonucunda toplanan ve devletin birliğine kast etmiş bu insan sürüsünden nasıl kurtulacağız? Hep bunlar konuşulurken yine operasyonlar her yerde devam ediyor.
Çok şükür, devletimiz inlerine kadar girip bu şerefsizleri bulup cezasını veriyor.  2013’deki yazılarımda da aynı düşüncelerimi yazdım şimdide aynı düşüncelerle yazıyorum. Dün de İncesu İlçesi Kızılören Mahallesinde yaklaşık 400 akıllı telefonun yakıldığı bilgisi var. Fetö'nün parmağı olur mu?
Olur.
Neden olmasın ki?
Her yere zamanında kümelenmişler, çöreklenmişler.
40 yıllık yapıyı dağıtmaya çalışmak elbette kolay olmuyor. Ama devletimiz güçlü. Çok şükür onların karşılarında da herşeye evet diyecek bir Türkiye yok.
Yeni operasyonlarla belleri kırılıyor. İnşallah kökü de kazınacak.
Onlar yine boş durmayacaklar. Uluslararası arenada vatanını seven insanları tehdit etmeye devam ediyorlar ama az kaldı. Hepsinin hesabı sorulacak.
İçerde de boş durmuyorlar.
Bizi birbirimize düşürmek için dedikodu üretmeye devam ediyorlar.
Sosyal medya üzerinden yapmadıkları şey kalmıyor. Bir bir deşifre edilecek. Üç beş ağaç için ayağa kalkanların ülkemin güzel işler yaptığında hazımsızlıklarını sosyal medyadan dile getirerek paylaşım yapmaları da buna örnek.
Biz ne yapacağız.
Diri olacağız, iri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.
Dün yazdıklarımızın arkasında durarak bugün yolumuza devam edeceğiz. Birbirimizi eleştirirken 2013-2014 de ne isek o olduğumuzu o tarihlerdeki yazılarımıza bakarak anlayabilirsiniz. O zamanda bu yapıya kafa tuttum şimdide.
Yok öyle yağma.
17/25 Aralık olmadan bu yapıya nasıl terörist yapılanma diyorsam yine aynı yerdeyim. Söylediğimiz sözden kimse geri durduramaz.
Durumun özü bu.
Kendilerini her dönemin adamı olarak görenlere duyurulur.
Kalın Sağlıcakla. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum