Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

NE, NEDEN…

29 Kasım 2022 - 10:53

Kayseri’de siyaset seçimden dolayı hareketlenmeye başladı. Siyasette devam etmek isteyenlerin bir hayli gayreti var.
Ben olmayım derdinde olanlar ile yeniden ben seçileyim diyenler arasında kıyasıya rekabet olacak. Tabi eğer partiler temayül yoklamasına göre hareket eder mi? bilinmez ama temayül yapılırsa çookkk ama çok elenen olur.
Yok temayül olmasın genel merkez istediğini seçsin denilirse de partilerinden çoookk ama çookk ayrılan ya da küsen olur. Sahaya bakarsanız artık değişim olsun modunda olan çok seçmen var.
Neden diyenler daha fazla.
Neden yine aynı kişilerle yol yürüyelim, başka adam yok mu diyenler daha çoğunlukta. Gördüğüm kadarı ile yeni yüzler yeni çizgiler yeni fikirler olmalı diyenlerin oranı diğerlerine bakarak daha da fazla.
Ankara’da Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sinan Burhan, Ankara’da yaptığı faaliyetler belli. Çalışması ile göz dolduruyor. Milletvekilliği için ne düşünüyor bilemiyorum ama cevval ve halkın içerisinden birilerinin olması gerekmez mi?
Yıllardır köylü şehirli diye bir tanımlama var, bu tanımlamada Sinan Burhan’ı köylülerin adayı olarak söyleyebiliriz. Kocasinan İlçesi Ebiç Mahallesi’nden çıkacaksın İletişim fakültesi, TV’lerde program yapıp KON TV Ankara temsilci olarak yıllardır ekranlarda olacaksın. Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis üyeliği yapacaksın ve hemen hemen tek başına Mansur Yavaş'ın hatalarını söyleyeceksin.
İnadına Reisi savunacaksın.
Bunlar kolay değil.
Orası Ankara.
Büyükşehir. Büyük dağın büyük kışı olur. İbrahimin (AS)’ın ateşine su taşıyan karınca misali. Tek başına mücadele ediyor. Allah yolunu da bahtını da açık eylesin. Kolay bir iş yapmıyor. Her zaman dediğim gibi Ankara’da bir lobimiz yok. Sinan Burhan'ın dışında Hacı Yakışıklı yeni yeni ısınma turunda. Hataları ve gafları yok mu? Var. Her insanın olduğu gibi.
Kısacası Neden bizden biri Ankara'da bizi temsil etmesin.
Neden?
Süreç hızlanırken heybesi dolu olanlarla yola devam etmek yeni yüzler, yeni fikirler ve cevval insanların yol yürümesinden büyük memnuniyet duyan vatandaşların olduğunu da belirtmek isterim. Yaptığımız anket çalışmalarını sosyal medyadan takip eden arkadaşlar bilir, genel kanı bu şekilde. Kayseri'de yaklaşık 20 bin kişi ile bire bir mikrofonlar ile sorduğumuz soruların karşılığı bu çıkıyor. Yaptığımız görüntülü anket.
Durum bu minvalde.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum