Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

LOCA...

11 Nisan 2021 - 11:18

Mason locaları Türkiye’nin her yerinden kendileri için çalışacak insanları ya bulup getiriyor ya da onda ilerde bir ışık görüyorum araştırıyor, imkan sağlıyor ve onu kendi yanına çekiyor.
Ülkemizde çok insan mason locasına kayıtlı, çoğu da yan kuruluşu olan lions kulüpleri vasıtası ile örgütlenme devam ediyor. Faaliyet alanları arasında başarılı öğrencilere burs dahil her şey var. Bunlar daha sonra ununu eleyip eleğini asınca ortaya çıkıyorlar, ağlama duvarlarında resimleri ortaya çıkıyor.
Mason locaları işi bitince onları deşifre ederek, hem kendi gözlerinden hem de halkın gözünden düşürerek ortadan kaybolmasına neden oluyorlar. Dönemin Tümgeneral Atilla Gürdere dahil Genelkurmay Başkanlığı yapan kişilerle birlikte çoğunun resmi boy boy gazeteleri süslemişti.
İşte böyle bir yapının üzerine FETÖ, masonların izinden giderek yeniden yapılanmalarını bu şekilde yaptı. Masonlar dahil herkes ile işbirliği yapan bu örgüt ve kırıntıları ABD den yazılan yazılarımıza bile yorum yapıp tehditler savuruyor.
Varsın yapsınlar.
İşte Türkiye gerçeği bu.
1930 lu yıllarda tüm Türkiye savaşa sonu yorgunluk yaşarken, gayrimüslimler savaşa katılmadığı yani askere alınmadığı için kendi ülkemde köşe bucak tutarak büyükşehirlere hakim olmuşlar.
Savaştan çıkan Anadolu insanı hem yorgun hem bitkin hem öksüz vaziyette sadece memleketi vatanı ve ezanı için çalışırken, devşirmeler ve dönmeler köşe bucak tutarak zengin oldular. Sadece geçim derdine düşen Anadolu insanı çocuklarını okutamadı, okutmadı.
Niye?
Eve ekmek gelecek, karın doyacak.
Ya diğerleri.
Har vurup harman savurdular.
İşte o neslin çocukları daha sonra kendi gerçek yüzlerini ortaya çıkararak memleketimin dinamiklerine dinamit koydular.
Biz ne zaman anladık?
Atı alan Üsküdar'ı geçince.
Türkiye’de mason localarına kayıtlı ne kadar insan var bilemiyoruz. Tek bildiğimiz şey gövdeleri içerde zihinleri dışarda olan çok insanın olduğu.
İşte bu sebeple Dünya liderini istemiyorlar.
İşte bu sebeple kovanlarına çomak sokanlara kendince hesap sormaya, bildiri ve muhtıra yayınlamaya gayret ediyorlar. Çünkü onların ipleri başkalarının elinde de ondan.
Kalın sağlıcakla. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum