Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

KÖTÜ OYUN İYİ SONUÇ…

13 Eylül 2022 - 10:01

Evet, ilk yarı öldük öldük dirildik. Bir ileri, bir geri. Orta sahadan geri paslar, hücuma endeksli oyun kurmaya çalışmalar sonucunda tekrar geri paslar derken zor bir ilk yarı idi.
İkinci yarda da takım hücumu düşündü. İşte bu arada yenilecek bir gol takımı demoralize edebilirdi. Allahtan golü biz attık.
Orta sahamız olmayınca yapılacak pekte bir şey yoktu zaten.
Kısacası kötü oynadık. Sonuçta üç puanı aldık. Hocanın taktikleri güzel. Bu tempoya ayak uyduracak oyuncu olmayınca sistemini tam oturtamıyor. Sonuçta kazanan taraf olmak güzel.
Maç sonu açıklamalar vardı.
Takımın ne halde olduğunu açıkça göstermiş oldu. Bir oyuncunun lisansının çıkmaması ki, ilk devre sonuna kadar takımdaki mali disiplinin kaybolduğunu gösteriyor.  Haseki Bakan açıkladı, Kayseri de her işi hallediyoruz ama belediye başkanlığı döneminde en zorlandığımız Kayserispor oluyor demişti.
Bu minvalde Kayserispor’da her zaman olduğu gibi para sıkıntısı devam ediyor.  Bu hafta oynanan maçın primini üç beş iş adamı karşılamış. Maç sonu başkanların ifadesi böyle idi. İşte her konuyu çözüyoruz da Kayserispor’da mali konuları çözemiyoruz. Tabi Kayserispor’da atı alan Üsküdar’ı geçti. Şimdi birlik zamanı dediler paralar nasıl buhar oldu malumunuz o konu çoktan kapandı.
Hasımlar hısım oldu. Hesap soracaklar soracağı hesapların altını çizdi. Kimse de gıkını çıkartmayınca olan bu şehre oldu. Takım böyle nereye kadar gidecek? Nasıl olacak? Bunları düşünecek olursak dökme su ile değirmen bu kadar döner.
Ama unutulmamalıdır ki, keser döner sap döner bir gün hesap döner. Kimse kaçınılmaz sondan kaçamayacağına göre, Kayserispor’da tüm işler, el aldı yel aldı işine dönüştü. Dua edelimde dışarıda ve mali konulardaki sıkıntılar futbolculara yansımasın.
Yoksa mı?
Yoksa hedef  bir alt lige olurda ondan.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum