Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

KIMI YENECEKSINIZ?

15 Şubat 2021 - 09:50

 
 65 dakika 10 kişi oynayan Ankara­gücü'ne gol atamayan Kayserisporlu oyuncuların sığınacak bir yanları yok. Bu maç sonunda utanacak biri­si varsa onlarda futbolcular.
Birazda futbolcular utansın.
Bu takımı bu yerlere getirebilmek için bir çok fedakarlık yapan yöneti­cilerden, özellikle de Berna Başkan­dan ve tüm Kayserispor'u sevenler­den özür dilemeleri gereken bu kez futbolcular olmalı.
Lig sonuncusu bir takımı kendi evinde hem de 10 kişi kalmış bir takımı yenemiyorsan kimi yenecek­sin? Takıma her şeyi kazandırmadı mı bu yönetim. Transfer tahtası ka­palı iken üç gün içerisinde transfer tahtasını açtırıp istenilen futbolcu­ları ara dönemde takıma bu yöne­tim kazandırmadı ise tamam. Ama bunların hepsini yapan bir başkan ve yönetim kurulu var. Futbolculara soruyorum neyiniz eksik?
Ben söyleyeyim mi?
Ruhunuz yok.
Takıma sonradan transfer edilen futbolcular ne kattı bu maçta. Ma­alesef altıpastan kaleye vurmasını bile beceremeyen futbolcular vardı . Ceza sahası içerisinde son vuruşu yapabilecek kim varsa, ya topa do­kunmadı ,ya da auta attı. Dua edelim de Ankaragücü bir eksikti. Yoksa bir puan bile bu oynanan futbol ile alamazdık.
Ne yapacak yönetim başka?
Kendileri çıkıp oynayacak hali yok herhalde. Kayseri'de bir tabir vardır. Böcüğü ölmüş derler böyle isteksiz ve beceriksiz olanlar için kullanı­lır. Hiç bir varlık gösteremeyen ve serseri mayın gibi ortada dolaşanlar için de kullanılan bir terim. İşte bugünkü oynanmayan oyunun sonunda bu tabir tam da cukkk diye oturur.
Bunların böcüğü ölmüş.
Efendim, Ankaragücü yata yata bir puan aldı.
Oyunu soğuttu.
Deplasmanda olan ve maç öncesi açıklama yapan Hikmet Karaman; buraya puan ya da puanlar almaya geldik dediğini herkes duydu. Onlar için bir puan iyi bir puan.
Ya bizim için. Böyle giderse 43 puanı rüyamızda göreceğiz.
Oyunu göremeyen bir hoca, kaçan goller ve beceriksizlik dahil her şeyin olduğu bir maçta rakip yatar, hatta yattığı yerden kalkmaz bile.
Geçin bunları. Teknik heyetin gö­revi ne, karşı taktik üretip oyunun kontrolünü sağlayıp gol atmak. Bi­zim basın tribününde bağırmaktan sesimiz kısıldı, hocada tık yok. De­ğişikliklerde geç kalan Dan Petrescu ve oyuncular bir puanı Ankaragücü­ne hediye ederken bizi de beş puan geriye getirdi diyebiliriz.
Rakibini yensen, Ankaragücü senin artık rakibin bile olamayacak. Ama elinin tersi ile üç puanı itersen sonu­cuna da katlanmak zorunda kalırsın.
Son iki şey.
Hep hakemlere sığınmak zorunda kaldık. Maçın ilk dakikalarında ge­len golde VAR a gitmeliydi. Gereksiz oyunu soğutmalara bu kadar izin vermemesi gereken bir maçtı. 8 da­kika uzattı. Bir 8 dakika daha uzatsa Kayserispor'un gol atma becerisi yoktu bugün.
Kaleci Doğan, şimdiden kendine çok güvenme. Nerede ise orta sahanın ortasında oynamaya çalışıyorsun. Dua et istersen akıllı oyuncu yoktu Ankaragücü'nde, iki üç pozisyon­da kalene bile dönemedin. Atalar ne der bilir misin? ''Her şeyi yap ama arkanı kolla'' yoksa sen zararlı çıkarsın.
Benden söylemesi.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum