Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

KILAVUZ…

24 Ağustos 2022 - 10:35

Tabi bilinmez ama görünen köyde kılavuz istemez.
Sayın Cumhurbaşkanı dün teşkilatı topladı. Uzun zamandan sonra ilk defa AK Parti'de 'olağanüstü' toplantı kararı alındı.
Kulisler hareketlendi.
Tabi alınacak karar hemen açıklanmaz. Fakat Ankara kulislerini hareketlendiren iddialarda yok değil. İddiaya göre 12 ila 16 ilin il başkanlarının alınacağı yönünde.
Daha önceleri parti içerisinde Cumhurbaşkanı defalarca ''yorulan varsa kenara çekilsin'' demişti. Metal yorgunluğu olanların değişmesi gerektiğini ifade etmişti. Alınacak kararlar hakkında şimdiden fikir yürütmek imkânsız ama AK Parti cephesinde ilerleyen günlerde değişikliğe gidilirse hiçte sürpriz olmasın.
Görünen köyde kılavuz istemez.
Birde, AK Parti de kabuk değiştirmek istiyorsa adanmışlarla dadanmışlar arasındaki farkı iyi sezip yol arkadaşlıklarını sonlandırması gerekenlerle sonlandırmalıdır.
Fotoğraf ortada.
Kim nasıl davranır bilinmez ama ilçelere gidin bir bakın.
Benden söylemesi.
Değişim düğmesine basmak, metal yorgunluğu olanları seçmek gerekir.
Yoksa mı?
Siz değişirsiniz.
Gelelim ikinci konuya; Kayseri’de muhalefet partileri ile AK Parti arasında ipler geriliyor. Yalan ve gıybetin hat safhada olduğu bir ortamda CHP Milletvekilinin Sayın Haseki'nin sorularına ve konularına cevap verememesi vatandaşlar arasında iyi takip ediliyor.
Müfteri sıfatını taşır, istifa etmesi gerekir cevabına karşı Sayın Arık'ın cevap verememesi ise işin cabası. Bu sebeple kim olursanız olun, yalanın dibi bucağı olmaz. İspat edemezsen şerefsizsiniz demeye getirilen söz çok ağır. Bunun ispat konusunda cevabı yoksa çok büyük bir elzem olur Sayın Arık için.
Bu sebeple kim olursa olsun konuşurken konuşmalarına dikkat etmeli. İşkembeden atmamalı.
Atarsa ne olur?
İşte şu an düşülen durumla karşı karşıya kalırda ondan.
Benden söylemesi.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum