Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

KAZANMAK…

30 Ağustos 2022 - 10:14

Galibiyet güze bir şey.
Takımın başarısı, başarılı sonuçlar alması herkesi sevindirmiş olması gerekir.
Öylede oldu.
Vali Gökmen Çiçek'in gayretleri ile hemen hemen her ilçeden taraftarında gelmesi ile stadyumda bir hareketlilik başladı. Gelen taraftarlarda giderken ilçelerine ve evlerine mutlu gitti.
Beraberlik ve mağlubiyet olsa Yahyalı yolu (en uzak ilçelerimizden biri) çekilmezdi. Güzel oyun, zamanında yapılan değişiklikler takımı ateşleyen taraftarlarda olunca galibiyet geldi. İlhanın yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendirememesi ve kaçırdığımız penaltıları saymazsak takım iyi oynadı.
Bu arada Giresunspor’un yüzde yüzlük golünü de kalecimizin kurtarmasını da ekleyelim.
Deminde dedim ya ''galibiyet güzel'' . Bu kadar eksik ve sakat oyuncular varken evimizde üç puanı almak bizim için çok önemli idi. Ligin dördüncü haftasında altı puana ulaşmakta ilerisi için bizi heyecanlandırıyor.
Başarı olunca herkes mutlu.
Fakat bu oyun içerisinde başarısızlıkta olacak, beraberlikte olacak. Mağlubiyette. İşte o zaman takıma sahip çıkmak gerekir. O zaman yöneticilerinde, futbolcularında başkanında yanında olduğumuz zaman takım oluruz.
Maçta seyirci olursa oynana oyundan zevk alınır. Yoksa trilyonluk stat yapsanız ne olur yapmasanız ne olur. İçini dolduracak seyirci ve görsel bu işin olmazsa olmazı. Bu hafta hemen hemen her yerden seyirci geldi. Herkese takımına ve şehrine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum.
Bir teşekkürde şehrin Vali'sine.
Kısa zamanda şehre bir katı sağladı. Ama ne katkı. Kimsenin başaramadığı çok şey kattı. Hiç dokunulmayan yerlere dokundu. Özellikle de gönüllere dokundu. Bir gün çarşıda, bir gün pazarda, bir gün ilçede. Bir gün stadyumda derken gönüllere dokunmaya devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Dedim ya, kazanmak güzel.
Galibiyet güzel.
Güzel insanların şehrinden Kayseri’den bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum