Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

KAZANAN KAYSERİ…

03 Ekim 2022 - 10:22

Odalarda seçim vardı, üç odada da kaybeden olmadı. Kayso'da bir komite de kaybetti mevcut başkan Büyüksimitçi. Borsa’da karşısında rakip olmayınca Recep Bağlamış'ta kazanan taraf oldu. Kayseri Ticaret Odası rakibine tulum çıkarttırdı. Mevcut başkan 41 komitete de de kazandı. Hem Ömer Gülsoy hem Büyüksimitçi, hemde Recep Başlamış kaldığı yerden devam edecekler. Benim en fazla merak ettiğim Ticaret Odası.
Ticaret Odasında şimdi seçim bitti.
Tulum çıkartıldı.
Şimdi kendi içlerinde kime tulum çıkarttıracaklar?
Şimdi iç hesaplaşmalar olacak. Önce bende komitenin birinden adayım diyenler sonra desteklemek şartı ile adaylıktan vazgeçenler. Tabi bunların muhasebesi yapılacak. Başkan kendisine belkide yeni yol arkadaşları belirleyecek. Bana göre içtihadın dışında gelen talimatlar uygulanacak.
Ne diyelim kazanan Kayseri olsun.  Bu şehir, şehri sevenlerin olsun.
Gelelim Kayserinin trafik sorununa.
Gün geçtikçe artan nüfusa göre araç sayısında da bir artış oluyor. Trafik şehrin belli başlı sorunu olmaya başladı. Işık sayısının fazlalığı vs derken bir de bunlara magandalar eklenince şehrimizdeki trafik sorunu daha da büyüyor.
Trafik ekipleri ellerinden geldiğini yapıyor ama belli başlı yerlerde yapıyor. Daha bir gün 50 daireli lojmanların da bulunduğu Turgutreis Caddesinde denetim yapmadılar. Hergün abartı eksoz seslerinden yarış motorlarının abartılı seslerinden usandık.
Birde Emek istasyon Caddesinde Sümer istikametine son ışık. Feridun Cıngıllıoğlu ilköğretiminden Sümer köprüye doğru gittiğinizde ışıklara gelirken sağa dönecekler için kısa 10 araçlık üçüncü bir şerit var. Emek istasyon Caddesi Sümer istikametindeki bu yer vatandaşların araçlarını park etmesi ile her gün tıkanmakta. Üç beş kendini bilmezin park etmesi ile vatandaş zor durumda kalmakta. Defalarca ihbar etmemize rağmen hiç bir işlem yapılmadı. Ben aramaktan usandım. Burası park yeri değil. Bunlar yüzünden akşam saatlerin şehirden Sümer istikametine giden tümaraçlar beklemekte ve hepsi de küfür etmekte. Gelin bu parkları kaldırın. Her akşam mobeseden bu istikamete bakın. Hep aynı adamlar. Beyaz eşya satan birisinin kesik ısuzu marka aracı ve üç beş araç sürekli park ediyor. Kesin cezalarını bakın bir daha oraya araç park edermi.
İnşallah bu son söylemimiz olur.
Ne diyelim bizden söylemesi.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum