Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

KAZANAN KAYSERİ…

03 Ekim 2022 - 10:21

Kayserispor cumartesi günü çıktığı maçta çokta iyi oynamadı ama yenilgiyi de hak etmedi. Ortada Kayserispor lehine verilmesi gereken birçok pozisyon vardı. Hakem hep es geçti.
Utanmadı.
Kayserispor başkanının haklı sitemi vardı.
Trabzonspor’un penaltısını kendileri yarattı. Penaltı öncesi Trezeguet faul yaptı. Var hakemi (Özgüç Türkalp) Mmit Öztürk’e pozisyonu tek açıdan izletti; yani penaltıyı gösterip faulü göstermedi ve resmen “sen bu penaltıyı ver” demiş oldu.(Hakemlerin isimlerini kendileri küçük olduğundan küçük yazıyorum)
Gözü olan herkes bu faulü gördü var hakemi görmedi. Allah belanızı versin sizin. Birkaç sözde emniyete. Trabzon tribününde çıkan olaylar. Meşaleler, torpil patlatmalar. Siz bunları stadyuma girerken nelerinizle aradınız. Maşallah çok iyi aramışsınız!!!!
Birazda bize birkaç sözüm olacak.
Kayserispor 86 dakika hocanın sayesinde 10 kişi oynadı. 86.ci dakikada Mensah’ın çıkması ile Kayserispor 11 kişi oynamaya başladı. Sahada hiç olmayan adeta yürüyen bir futbolcuyu 86 dakika niye tutarsın hoca?
Adamın yürümeye dermanı yok sen hala o futbolcudan medet umuyorsun. Maçın analizinde tek tek bakmalısın. Önünden geçen topa bile müdahale edemeyen bir futbolcu. Sakatsa, oynatma!!! Oynatacaksanda ilk 11 de başlatma. Kendi takımını okuyamıyorsun.
Hakem triosu şere..en yoksundu anladık. Bunların içerisine Var hakemide dahildi. Yanlılardı. Gördüklerini görmezden geldilerde hocam siz kendi takımınızı nasıl okuyamıyorsunuz anlamadım. Topu alan geri ya da en geri ile sürekli oynuyor. Böyle mi maç kazanacağız biz. Al topu ver geri pası.
Birde Bilale gelelim. Genç kardeşim tamam kurtarışların var. Hatta Trabzon’un kaçırdığı gol pozisyonları var. Bir kaçını sen aldın.
Tamam da, bu kadar kendine güvenme. Stoper olarak oynamak istiyorsan hocaya söyle seni orada oynatsın.
Sonuç olarak Trabzonspor Kayserispor’u 2-1 mağlup etti. Hakemle birlikte 13 kişi oynadılar. Orta hakem ve Var hakemi üzerine düşeni yaptı. Bundan sonra yolumuza bakacağız. Taa Tarbzondan gelen seyirciye gelince; Trabzona yazık ediyorsunuz.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum