Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

KARIN AĞRISI

21 Mart 2021 - 11:13

Can Dündar Alman vatandaşı oldu. Sözcü gazetesinin sahibi Fransız vatandaşlığına geçti. Mehmet Ali Alabora da İngiliz vatandaşı oldu. Gezi parkı olaylarında ön saflarda olan adına militan diyorum ben sözde sanatçıların durumları böyle.
Can Dündar, post modern darbelerde ne sunuşlar yapardı. Sonrası malum MİT tırları olayı ile gündeme geldi. Amerikan bayrağı ile resimleri ortaya çıktı. Sonunda Alman vatandaşı oldu. Her korkağın ve teröristin yapacağı şeyleri yaptı. Siyasi sığınma talebi hemen kabul edildi. Bunları daha öncede gördük. Ne kadar terörist varsa Fransa da görebilirsiniz. Paris’te konuşlandıkları dernekler o kadar çok ki. Hepsi de siyasi sığınma talebi doğrultusunda bu ülke vatandaşlığına geçmiş durumda. Paris adeta PKK’nın sivil üssü konumunda şu an.
Onların karın ağrısının sebebi Türkiye.
Her platformda gücünü ortaya koyan ülkemiz artık yurt dışında da tüm teröristleri alıp ülkemize getiriyor. Şimdi ne kadar terörist varsa hepsi korku içinde sıra bize ne zaman gelecek diye korku içerisinde yer değiştirme derdindeler.
Fetö terör örgütünden temizlenen istihbarat ve emniyet güçleri artık işlerini daha güzel yapıyor. Vatanını ve milletini seven güvenlik güçlerimizin gölgelerinden bile artık korkmaya başladılar. İşleri güçleri Erdoğan karşıtlığı olan sivil giyimli sanatçı bozuntuları ülkede iyi giden hiçbir şeyde bu iktidarı alkışlama ya da övmeye cesaret edemediler. Çünkü onlar bu ülkenin devşirmeleri idi de ondan.
Herkes sütünün hükmünü işler.
Sözcü gazetesine gelelim. Bir insan nasıl olurda Ayasofya'nın ibadete açılmasını kara gün olarak ilan ederler. Nasıl bir kafa yapısı olmalı insanın. Bizim aklımızla alay eder gibi. Onun sahibi de Fransız makamlarına biat ederek vatandaşlık aldı. Sebetayist zihniyetin çocuklarından başka bir şeyde bekleyemezdik zaten.
Onun için kendi kendimize kenetlenmemiz ve birlik olmamızın zamanı gelmedi mi?
Evet, çoktan geldi de geçiyor bile.
Yurt dışındakilerini anlıyorum. Örgütün militanlığını yapıyorlar. Nasıl olsa Türkiye’ye gelmeyeceğiz diyorlar.
Ahkam kesiyorlar.
Gün ola harman ola.  
Reisin dediği gibi ''bir gece ansızın gelebiliriz'' sözünü de kulağınıza küpe edin.  Bir sözle bitirelim' 'Kahbe içerde olursa kapı kilit tutmaz oğul''. Kahbelerin bir bir toplandığı şu günlerde hainlerin içiniz cızzzzz edecek bir açıklamada Süleyman Soylu'dan geldi; Allah şahittir, Karayılan’ı bin parçaya bölmezsek dedi ya o günden sonra kuyruk acıları olanlar sosyal medyada kabadayılık taslıyorlar.
Normal mi?
Normal.
Çünkü onların tasmaları başkalarının elinde.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum