Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

Kafa ve zihniyet aynı

27 Nisan 2021 - 10:03

Hiç değişmedi.
Bundan sonrada değişmeyecek.
Türkçe ezanı Arapça ezana çevirdi diye türlü bahaneler uydurarak, köpek ve bebek meseleleri ile de işin boyutunu farklı yerlere çekerek idam ettirdiğiniz merhum Başbakan için herkes duacı. Ona bu zulmü reva görenlerin akıbeti ise milletin ve tarihin gözünde ''alçak ve hainlik'' olarak anılıyor.
Engin Altay, konuşmasında umarım Erdoğan'ın sonu da Menderese benzemesin diyor. CHP Grup başkan vekilinin emekli amiraller konusunun konuşulduğu tv programında sarf ettiği söze bir bakın.
Buna aslında bir atasözü ile cevap vermek gerekir. ''Katranı dövme ile olmazmış şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker''.
Bence en güzel cevap bu.
Sayın Altay, bu öyle sizin işkembeden attığınız dönemler ve uygulamalar çoktan geldi ve geçti bile. Bu halk artık liderine bağlı, demokratik haklarını çok iyi biliyor. Meydanların ve bu vatanında kendilerinin olduğu kanısında.
Dayatmalar ile bir yere varamazsınız.
1980 askeri darbesinde, Allah’ın rahmeti üzerlerinde olmasın inşallah. Bu darbeyi yapanların darbeden sonraki menkul ve gayrimenkullerde yüzde 5 bin arttığını, villalar, daireler, hisse senetleri vs.
Bunların hepsini biliyoruz. Darbe özlemi içerisinde olanların her halde akıllarına 1980 den sonra korkunç zenginleşen sözüm ona komutanlar yani darbeciler akıllarına geldi her halde.
Bu işin başka izahı yok.
15 Temmuzda bizler meydanlarda idik ve ekmek almak için meydanda değildik.
Böyle bir kalkışmada rabbime vereceğimiz bir canımız var, onu da seve seve gözümüzü kırpmadan veririz.
Vatana sadakat ve vatanı korumak imandan.
Bunu sadece imanı olan anlar.
Mümin olan anlar.
Emekli amiraller bildirileri ortada iken gündem değiştirmek, yeni yalanlar ortaya çıkarmak ve kendi yalanlarınızla topluma yön vermek istemleriniz artık kimse tarafında pek benimsenmiyor.
CHP de istenmeyen adam olarak linç edileceğini bile bile Hulki Cevizoğlu yaptığı açıklamada,128 Milyar dolar yalanının CHP’ye servis edildiğini anlattı. Bilindiği gibi linç sebebi ise Kanal İstanbul projesinin Cevizoğlu tarafından desteklenmesi idi.
İşte içten içe karışıklıkların yaşandığı CHP de son durum bu.
Servis edilen yer; yurt dışından bir iş adamı.
Kim mi?
AK Partili olmayan bir isim.
Sonuçta yurt dışında FETÖ ve benzeri yapı ile kim iç içe ise oradan gelen bir bilgi.
Sözün kaynağı dışarı.
İşi karıştıran içeri.
Evvelden merdaneli çamaşır makinaları vardı.
Bir sağa, bir sola.
Şimdide merdaneli siyasetçiler türedi.
Bir içeri, bir dışarı.
Bugünlükte bu kadar
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum