Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

İSTEMEM…

02 Kasım 2022 - 10:23

Siyasette istekler hep böyle başlar; istemem.
İstememde yan cebime koy misali siyaset ile uğraşanlara sorun milletvekilliği için isminiz geçiyor ya da milletvekili olmak ister misiniz diye?
Alacağınız cevap bellidir; şimdilik düşünmüyorum.
Cevap bu.
Ama herkesin gönlünde bir aslan yatıyor.
Aslında hepsi istiyor da istemem diyor.
Yan cebime koy misali.
Kimi isterseniz durum böyle.
Kayseri'de İYİ parti için ikinci bir milletvekili çıkar mı? Dışarda vatandaşla ne düşünüyor?
Bana kalırsa İYİ parti ikinci bir milletvekilini çıkartır.
Tabi ikinci sıra İYİ partide kime verilir bilemem ama ikinci bir milletvekili çıkartması en muhtemel parti durumunda.
Sıralamayı kim yapar, sıralamaya kim gelir orasını bilemem.
İYİ parti teşkilatında son durum delege seçimleri idi. Onda da birçok karışıklıklar var. Sıkıntılar var. Her partide olduğu gibi. Bence İYİ parti oylarını arttırmak istiyorsa teşkilatların kat kat daha fazla çalışması gerekir. Bir Kazım Yücel ile bu iş olmuyor. Nereye kadar yetişebilir ki Kazım Yücel. Özellikle Talas'da. Orada da işini çok iyi yapan bir ilçe başkanı var. Daha derli toplu faaliyetler yapmaları gerekir.
Benden söylemesi.
AK Parti de ise durum daha da karışık.
Kadın kolları başkanı Emine Timuçin milletvekili olmak için istifa edecek. İl Başkanlığında da köklü değişiklikler olacak. Kadın kolları başkanlığında da yeniden bir yapılanma görülüyor. İki üç kişinin ismi öne çıkıyor.
Kocasinan İlçe başkanıda milletvekilliği için istifa edecek. Yerine gelecek yeni başkanın işi kolay. Kocasinan da her şey hemen hemen yerli yerinde. Bu arada Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar geçen aylara göre belediyeden memnuniyet oranını yüzde 5 gibi artırmış durumda. Bu sebeple Kocasinan’a Hüseyin Okandan başkanın istifa etmesi ile yerine gelecek başkanın işi zorda değil.
Görünen o ki, Şaban Çopuroğlu'da il başkanlığından istifa edip milletvekilliği için aday olacak. Şimdilik yerine gelecek çok kişi var. Mehmet Adıgüzelin adı geçsede son sözü Ankara söyleyecek. Talebi çok olan bir yer. AK Parti il başkanlığında daha çoook şeyler değişir. Kimse ben başkan olacağım bana söz verdiler demesin. Siyasette gün, dakika hatta saniyesi bile her an değişebilecek bir oluşum. Bu sebeple ne olacağı daha belli değil.
Gelelim Melikgazi İlçe teşkilatına.
Gökan başkan işini layıkı ile yapabilen birisi. İlçe başkanlığında kalır mı?
Bilemiyorum.
Kendisine İl başklanlığı da İlçe başkanlığıda, milletvekilliği aday adaylığıda yakışır. Kendisi ile daha görüşmüş değilim. Fakat AK Parti de çoklu bir değişiklik olacağı kesin. Her birime talipde çok adayda çok.
Bana kalırsa değişim iyidir.
Örnek verecek olursak, arabanızın uzun süre kullanımında yağ değişimi, triger kayışı değişimi gelir. Hele hele lastik değişimi çok önemli. Malum kış geliyor. Lastikler çok kullanıldı ve dişleri gitti ise baş aşağı gidersiniz ne fren tutar ne ABS niz çalışır.
Bu sebeple iyi düşünüp iyi hareket etmek gerekir.
Yeni lastikleri taktığınızda da aracın kesin rot ve balans ayarı yapılması gerekir. Malum fren kampanaları alışana kadar araba bazen lambur lumbur gider fren zor tutar. Alışınca tamam.
Benden söylemesi.
Bu günlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum