Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

İŞ KAZASI...

09 Mart 2022 - 10:43

Okuyamazsanız, sıkıntı çıkar.
Kayserispor’un yaşadığı gibi. Uzun zamandır evinde yenilgi yüzü görmeyen Kayserispor Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Mağlubiyetinde baş mimarı maalesef ve maalesef hocanın takımı okuyamaması oldu. Oyuncu değişikliklerindeki geç kalması orta sahanın yol geçen hanı olmasının ardından kalecinin ikinci goldeki zamanlama hatası da mağlubiyeti getirdi.
Her zaman galip gelinecek diye bir şey yok ama görünen köyde kılavuz istemez. Kayserispor’un hayalleri olabilir ama çok fazlada hayal kurmakla da Avrupa’ya gidilmez.
Tekrar maça gelecek olursak, rakip takımın her hücumunda orta saha olmayınca topu karşılayacak kişiden yoksun olunca tüm atakları ceza sahası içerisinde kabul etmek demek olduğundan sağlı sollu ataklarla da hem defans hem de kaleci bunaldı. Hakeme kabahat bulmadan oyuna devam edildi. Tam bir taktiksel hata vardı ki onu da Hikmet Hoca yapınca oyuncularda bu hataya uyunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Seyirciye gelince, ellerinden geldiğince takımına sahip çıktılar. Buraya hangi takım gelirse gelsin bu kadar seyirci gelir. Trabzon maçına rakip seyirci ve civar illerden gelen olabilir. Konya maçı için bunu söyleyemeyiz. Yağmur demeden takımını destekleyen seyirciye teşekkür etmek gerekir.
Alanyaspor, diri bir takım. Sahada koşmayan oyuncusu kalmadı. Haklı bir galibiyet aldı. Onlarıda tebrik etmek lazım. Biz mi? Biz bu gidişle daha çoook iş kazasına kurban gideriz.
Niye mi?
Görünen köy kılavuz istemez de ondan.
Benden söylemesi.
Bu günlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum