Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

HIRSIZ

08 Mart 2021 - 10:02

Hırsız sadece ziynet eşyanızı y da paranızı çalan kişi değildir.
Bana göre zamanınızı çalanda bir nevi hırsızlık yapıyor.
Zamanınızı çalanlara yapmayın, etmeyin de diyemiyorsunuzdur.
Öyle değil mi?
Bunun dışında birkaç kez denk geldiği için söylüyorum bir de emek hırsızları var. Kendilerine yazar diyen yazı yazmaya gayret edenlerin başkanlarının köşelerinden alıntılar yaparak kendilerine bir yer bulmaya çalışanlarda var. Bunlarda hem emek hırsızı hem de zavallılar.
Yazmak, Allah vergisi değil.
Çalışmak ile ilgili bir durum.
Yeni başlayan arkadaşlara hatta koca koca adamların alt yazılarını bir makaleden diğer yazılarını da başka yerlerden alarak köşe yazdıklarını ve yazdıkları köşe normalmiş gibi de başkanlara attıklarını görüyorum.
Üzülüyorum.
Koca koca adamlar bilgi hırsızlığı yapıyorlar.
Önce ayıp.
Sonrası ise basın danışmanlarının görevi.
Yazdıkları yazıyı size atsınlar, google tex te yada makale ayrıştırıcıda ne halt oldukları gözler önüne çıkıyor. Birde başkanlarımızın böyle şeylere de ihtiyacı yok. Övseniz ne olacak övmeseniz ne olacak?
Bunu da pek anlamış değilim. Başkanlar kamu görevi yaparken her yere yetişemez. Ekibi takibini yapar. Bizler gibi normal insanlar. Benzin ya da gaz ile çalışmıyorlar. Aklı ve fikri melekeleri yerinde yoksa başkan olabilmek için bir sürü prosedürden geçiyorlar. Mazallah başkan olamazlardı zaten.  Bu sebeple başkanları yere göğe sığdıramadığınız yazıların bazılarını ulusaldan bazılarını bilmem ne ilindeki köşe yazılarından alıp kendiniz yazmış gibi yapmayın, önce ayıp sonra utanç verici bir durum.
Neden bunlara tevessül edilir onu da pek anlayamadım.
Gelin bu işleri bırakın. Yoksa bir bir yazılarınızı nerelerden aldığınızı pardon çaldığınızı açık açık yazacağım. Kimse kusura bakmasın. Utanacağımız yerde gülüyorsanız meziyetinizde keser kaçağı var bence.
Yeni bir model çıktı.
Köşe ve yazı hırsızlığı.
Utanmazlara duyurulur.
Kalın Sağlıcakla. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum