Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

HALA…

13 Kasım 2022 - 11:24

Hala hala oynamak
Eskilerden bir deyim. Karşılıklı birbirlerine gitmek. Daha dün sizde idik, bugün bizde anlamında. Ya da çok sık bir birlerini ziyaret etmek anlamınada gelir.
Bakıyorum siyasilerde böyle yapmaya başladı.
O, onu ziyaret ediyor. İki gün sonrada onlar ilk gelenleri ziyaret ediyor.
Doğru yapacak başka bir şeyleri yok.
Hala hala oynamaktan başka çareleri kalmadı.
Bir taraftan hala hala oynayanlar çoğalırken diğer taraftanda milletvekilliği için ''bende olsam'' diyenlerin çoğunlukta olduğu bir siyasi yelpaze ile de karşı karşıyayız.
Tabi her yiğidin bir yoğurt yiyişi olacak. Ama malum kadro tam. Şimdiden işgillenmeninde bir alemi yok. Sıralama dolu. Yedek olarak düşünülebilinirseniz biraz şansınız olabilir. İktidarda da muhalefette de şimdiden kontenjanları doldurdular.
Hala hatırın kalmasın diye ağzınıza şeker sürerler, sizde bal yedik diye gezersiniz. Siyaset böyle bir şey. Siz istediğiniz kadar çalışın, istediğiniz kadar uğraşın olmazsa olmaz. Kayseri siyasi tarihinde buna çok rastlanır. Allah rahmet eylesin Mustafa Derin. Eski DP sonra MHP li olan Mustafa Eraslan. Bunlar gibi çoğu varını yoğunu ortaya koydu ama bir türlü milletvekili olamadı.
El gördülük aday yapıldı.
Tüm gelirisini siyasi partilere, karşılamalara vs şeylere ayırdılar ama istedikleri bir türlü gerçekleşmedi.
Siz istediğiniz kadar hala hala oynayın, hala hatırın kalmasın diye başvurunuzu ve paranızı alırlar.
Sonrası mı?
Olmayınca üzülür, onların nazire halasına beddua edersiniz.
Benden söylemesi.
Bu arada; Develi ilçesinde okulların doğalgaz dönüşümleri ihalesi yapılmış olmasına rağmen okullarda bu işin daha yapılmadığı bilgisi var. Malum, kış geldi. Havalar bir hayli soğumaya başlayacak. Bir an evvel bu işin hızlandırılması gerekir diye düşünüyorum.
Çocuklarımız üşümesin.
Bu işi alan kimse onun insafına ve vicdanına da bırakılmasın.
Benden söylemesi.
Bu günlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum