Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

Hakemlerin suçu yok mu?

16 Şubat 2021 - 09:57

 
 Bugünkü SUN Haber gazetesindeki yazıma istinaden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız dönüş yaptı. Hakemlerden çok bahsetmediğimiz ve üç puanımızın hakemler tarafın­dan adeta gast edildiğini söylediler.
Ben maçın genellemesinde futbol­cular üzerine bir yazı yazdım. Tabiki liğ başından beri Kayserisporun maçlarını göz önüne alırsak veril­meyen penaltılar goller vs şeyler ile en az 9 puanımızın uçup gittiğini söyleyebiliriz. Ama iki haftadır rakibiniz on kişi kalmasına rağmen iki maçtanda üç puan alamıyorsa­nız bunu sorgulamak gerekir. Çıkıp Mustafa Tokgöz'ün gol atacak hali yok. Ben daha çok yönetimin nasıl çabaladığı üzerinde dururum. Kim Kayseri'de kendi işyerini bankaya teminat olarak gösterecek bankadan kredi alacak ve kulübün borçlarını ödeyecek.
Var mı başka babayiğit.
Kendi şahsında işini gücünü bırakıp, takımla uğraşacak. Kayserispor bizim için değerli. Bakın bu takım düşerse şehir düşer liğden. Kalite­niz, imajınız,prestijiniz düşer. Bu sebeple bu şehrin takımı düşmesin istiyoruz. Tüm gayretimiz o. Şehirde yönetim kime gitti ise elinin boş döndüğü günleri de biliyorum. Kim­den ne kadar yardım aldığını da.
Tabiki hakemleri sucu var da futbol­cuların beceriksizliği yok mu?
Var.
Ankaragücü takımının başına gelen hoca, Kayserispordan alacağında hiç bir indirim yapmadan hatta faizini bile talep etmedi mi? Bu hoca bu kadar gereksiz futbolcuların Kayse­rispor'a gelmesine önayak olmadı mı?
Tabi ki bu hocalarında bu şehre zararları dokundu. Yanlış yapılan transferlerinde. Acemiler bu şehir üzerinde acemiliklerini çıkarttılar. Sadece acemiliklerini değil. Neyse kendi konumuz şu an ki Kayse­rispor.
Berna başkan teşekkür ediyoruz. Yaptıkları ortada. Mustafa Tokgöz e de daha ne yapsın. İşinden, aşın­dan zaman ayırıp Kayserispor için elinden geleni yapmıyor mu? Tabi ki hakemlerden kaynaklanan sorunu­muz var ama oyundan kaynaklanan sorunumuz hiç mi yok. Tansiyon ve şeker hastasıyım. Yaklaşık üç senedir maçlara giderken inşallah bugün güzel bir maç seyredeceğim diyeceğim bir maç olmadı. Tansiyon 19 şeker 380. Bir gün stadyumda öleceğiz.
Niye biliyor musunuz?
Sevdamız bu şehir. Gönlümüz Erci­yeste. Kalbimizde Kayserispor varda ondan.
Kalın sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum