Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

GÜNDEM…

18 Temmuz 2022 - 10:45

Evet, gündemde olan FETÖ terör örgüt başının beyin ölümünün gerçekleştiği söyleniyor. Bu olayın 15 TEMMUZ a denk gelmesi de enteresan değil mi?
Aslında daha enteresanı ise, Fatih Üniversitesi rektörünün 25 Milyar dolarla Türkiye’ye dönmeye hazırım demesi.
Ne günlere kaldık?
İkinci gündem ise sosyal medya ahlaksızlığı.
Adına sanatçı dedikleri don gömlek ortaya çıkıp sahne alanlar.
Sonrası malum.
Sanatçı bozuntularının birbirlerine göndermeleri.
Gülşen'in don ve sütyenle sahneye çıkmasına Musevi sanatçı ''Bende kız annesiyim, gülsen topluma göre hareket etmeli'' deyip tatilse sere serpe öpüşmesi sosyal medya da gündem oldu.
Utanmayan adına sanatçı dediğimiz zatlar sahnelerinde LGBT bayrağı açtı. Ahlaksızlığın bir savunucusu daha çıktı.  Bu hayasızlığı savunmak, yaygınlaştırmaya çalışmak terör suçu sayılmalıdır.
Diğer bir gündem ise ''Bursa'da özel bir sitenin havuzuna izinsiz girmeye çalışan 15 kişilik yabancı uyruklu grup, havuza girmelerini engelleyen site sakinlerini darp etti.
Gelelim asıl gündeme; İstanbul’u sel götürüyor, beyimiz tatilde. Her şey çok güzel olacak diyen zatı muhterem tatilden bir açıklama yapıyor'' Erdoğan beni görevden aldıracak''. Seni görevden aldırmasına gerek yok ki vatandaş senin ne olduğunu zaten anladı. Gitmek için gün sayıyorsun. Milletin yüzüne nasıl bakacaksın. Seçim öncesi billboardlara verdiğin seçim sözlerinden hangisini yerine getirdin?
Görevde yoksunuz ki?
Sizi nereden alacak?
Tatildesiniz. Bulunduğun yer belli değil. Görevden alacaklar dediğinize göre bizim bilmediğimiz senin görevden alınman gereken bir durum varda her halde ondan bu sözleri söylüyorsun.
Değil mi?
Bir suçun ya da kabahatin var muhakkak.
İş yapma beni görevden alacaklar, ne düzül dünya değil mi? Mağduriyet yaratmak siyasette başarıya giden yollardan bir tanesi. Anladığımıza göre sende dersine iyi çalışıyorsun. Mağdur olmadığın halde mağduriyetler yaratmak.
İşte bir günün sosyal medya da gündemi.
Tabi bizde kabahat yok mu?
Var tabi ki.
Kendini lezbiyen olarak tanıtan ve kadın sevgilisi olduğunu söyleyen kişinin Voleybol milli takımında olması, reklamlara çıkması Gülşen denen sanatçının ahlaksızca sahne alması ve eline LGBT bayrağı açması kendilerine rol model gören gençlerin din ve ahlak eksikliği ile onları rol model görmesi nedeni ile toplumda genç kızlar lezbiyen erkek çocuklarıda kırmızı çorap giyerek ibne olmasının önüne geçemiyoruz.
Kayseri’deki ortaokul ve liseleri bir tarayalım. Bakalım karşımıza neler çıkacak. Özellikle gençlerimizi kaybediyoruz.
Denemesi bedava.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum