Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

GEZ DOLAŞ…

13 Ekim 2022 - 10:12

İlçe ilçe dolaşıyoruz
Yaklaşık iki senedir gitmediğimiz ilçe ve çoğu olmak üzere büyük mahalleler.
Hepsini dolaşmaya vatandaşın yanında olmaya ve dertlerini dinlemeye devam ediyoruz. İlginç iddialar ortaya çıkıyor. Belediye başkanlarından memnun olmayan kişileri dinlemek lazım. Biz zaten soruyoruz neden? diye.
Kimi belediyelerde şahıslara takılmış. Şu şunun akrabası, bu bunun akrabası. Şu bunun yeğeni gibi tuhaf açıklamalar yapıyorlar. Tabi böyle ise sorgulamak lazım. Görüpte görmemezlikten gelemeyiz. Bilipte bilmemek gibi bir şey.
Her doğru her yerde söylenmemeli diyorlar ya.
Yok öyle bir şey.
Doğru bildiklerini herkes söylemeli.
Bu yanlıştan dönülmeli.
Rabbim Kuranı Keriminde ''Doğru bildiğiniz ve hak saydığınız şeyleri anlatmakla mükellef kılındınız'' diyor. Bize farziyet yüklüyor.
Sonucu ne olursa olsun.
Alnı secdeye düşmüş insanlar kayırmaca ve yanlı davranıyorlarsa büyük bir yanlış içerisindeler. İşte bu yüzden de kaybetmeye mahkum oluyorlar.
Niye?
Önce adalet duygusu gidiyor.
Sonra düzene uyuyorlar.
Efendim, bizi yıpratıyorlar.
Yok sizi yıpratan yok. Siz partiyi yıpratıyorsunuz. Etrafınıza akrabalarınızı alarak. İşte teşkilat bunu iyi irdelemeli ve seçimlerin yaklaştığı bu günlerde de aday yapacakları kişiyi de iyi araştırmalı.
Bazı yerler var; ana arteller çok güzel eskiden köy şimdi mahalle olan yerlerin durumu çok vahim. İşte buralardan siz nasıl oy isteyeceksiniz? Seçime bir ay kala yollarını düzelterek mi? Yok, vatandaş artık bilinçli.
Sizlere yapmadığınız şeyleri hesabını sorar yapamadıklarınızın değil.
Akraba, eş dost vs. şeyleri çalışma ortamınıza soktuğunuzdan işler çokta iyi gitmiyor. Hiç serzenişte bulunmaya hakkınız yok. Herkesin eli herkesin cebinde olursa bu şekilde çalışılamaz. Kalem kalem aldıklarınız ve neye harcadıklarınızda cabası.
Merak etmeyin tek tek belgeleri ile sunmaya ve yazmaya devam edeceğiz. Gerisi büyüklere kalmış. Birde ilçelere gittiğimizden niye rahatsız oluyorsunuz ki? Biz vatandaş ne diyorsa onu yayınlıyoruz.
Niye mi?
İşimiz bu bizim.
Her hafta yeni bir başlangıç oluyor.
Vatandaş günlük karar vermiyor ama yaptıklarınızı hiç mi hiç unutmuyor. Herkesin dünyası sosyal medya. Merak etmeyin oradan sizi çok iyi takip ediyor. Birde bakmayacaksanız o telefonları taşımayın.
Bugün telefonlara dönmeyenleri seçimlerde fırrr döndürürler.
Benden söylemesi.
Bugünlükte bu kadar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum