Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

ELEŞTİRİ…

09 Kasım 2022 - 10:56

Adı üzerinde eleştiri.
Niye bu kadar alınganlık gösterdiniz ki?
Sadece rüzgârdan bahsettim. Ya bide fırtınayı anlatsam uykularınız kaçar.
Rüzgâr nereden eserse demiştik.
Bazıları alındılar. Bunda ne var ki? Ben sözlerimin arkasındayım. Söylediklerimde sonuna kadar doğru. Sahada olan benim. Vatandaşa soru sorup cevabını alıyoruz. Vatandaşlarımız nerede ise orada bulunuyoruz. Aslında bilseniz ben size ücretsiz danışmanlık yapmış oluyorum.
Vatandaşa sorduğumuz soru belli.
Belediye başkanından memnunumsunuz? Diyoruz. Vatandaşın nerede olduğu değil de ne dediği önemli. Bunu gerçekleştiriyoruz. Birde eleştiri sizi olgunlaştırır.
Tek taraflı soruda sormuyoruz.
Tüm dünya görüşünden arkadaşlar çıkıyor karşımıza. Hiçbir şeyi de kurgulamıyoruz.
Yalan mı?
Reisin rüzgârını arkamıza almadık mı?
Kısır çekişmeler, her şeyi kendinizin bilmesi. Danışmamak, vatandaşla diyalog zayıflığı. Bunlar tekrardan seçilmenize engel değil mi?
Teşkilatlar değişim yaşansın mental yorgunluk var dediğinde Reis yanlış söylemedi. Bunun aynısının belediyelerde de olması gerekir. Gerçi teşkilatlarda çoğu değişiklik yapılmadı. Bu sebeple teşkilatlar gerekli özverili çalışma yapamadı. İnşallah bunun cezasını seçimde çekmeyiz. Belediye başkanlarında da değişiklik normal değil mi?
Ben bunları anlatmaya çalıştım. Çevrenizde veya yanınızda üç beş kişi var onlar ne derse inanıyorsunuz. Kafanızı kuma sokmuşsunuz. Kıçınız ortada. Bir kendiniz dolaşın. Almayın kimseyi yanınıza. Bir bakın vatandaş ne diyor. Bakın bir açılış ya da temel atma yapılıyor. Konuşmacıları değil de gelen o programa katılan vatandaşları bir görüntüleyin ya da fotoğrafını çekin. Gelenler kim? Sen ben bizim oğlan.
AK Parti kadın kollarından beş kişi. Hangi belediye ise o belediye personeli. O ilçeye ait kadın kolları ve mahalle temsilcileri.
Gerisi?
Yok.
Kentsel dönüşümde temel atılıyor.
Kentsel dönüşümde evi, arsası olanlar bile programa katılmıyor.
Pazar yeri açılıyor. Ya da mahalle için elzem olan bir bina açılışı var. Buğday başağı var ama dene yok. Bilmem anlatabildim mi.
Benim gözlemlediğim o.
Ben yanlış gözlemliyorsam herkesten çıkar özür dilerim.  Benim amacım bağcıyı dövmek değil. Eğer o olsa idi her gün bu işi yapardım.
Niye biliyor musunuz?
Çoğu şeyiniz açık ve ortada da ondan.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum