Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

DEMOKRASİ...

17 Mart 2021 - 10:01

Irak'a demokrasi getireceğiz diye büyük İsrail’in temellerini atanlar geride bıraktıkları aciz ve zavallı halkın dini duygularını değiştirmek ve Hristiyanlaştırmak için papayı gönderdiler.  Papa da corona virüsünden hiç korkmadan vaftiz törenlerine katıldı. Kendilerine sunulan haritaya bakarak, gülümseyerek Ortadoğu ziyaretine devam etti.
Amaçları zaten bu idi.
Önce destekledikleri Irak'ın büyümesini ve kendi emirlerini yerine getirmemesi sebebi ile bir bahane bulmaları gerekiyordu. O bahanenin adı ise nükleer silahtı. Irak'ı parçaladılar. Altınlarını, paralarını yeraltı ve yerüstü zenginliklerini talan ettiler, halkı açlığa sefalete sürüklediler ve tabiki demokrasiyi getirmediler. Önce maddi sonra manevi değerlerini ellerinden alma projesini yerine getirdiler. Irak'ın İslam coğrafyası olmasına izin vermediler. Tek alamadıkları şey vardı o da dinleri ve inançları onu da papa ile almaya başladılar.
Evvelden beri amaçları o idi. Amaçlarına da bir bir ulaşıyorlar. Papanın bağlı olduğu bir üst güç var. Siyonist Rothschild. Papa hem odan icazet alıyor hem de her gittiğinde elini öpüyor. Emri ondan alıyor.
İşte dünyayı yöneten güç budur.
Bizler içimizde dedikodu ve diğer gereksiz işler ile uğraşırken  adamlar yanı başımızdaki toprakları Hristiyanlaştırma başladılar bile. Papanın ziyaretindeki haritaya itiraz bile etmeyen muhalefet günü kurtarma derdinde. Muhtarların yanına birer kişi istihdam edilirse işsizliğin biteceğinin iddia edenler, torununa süt alamayan viskici teyzelerle gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Biriniz çıkın da Papa için bu harita yanlış ne yapmak istiyorsunuz deyin Eyyyy muhalefet partileri.
İmamoğlu’nun 8 Mart dünya kadınlar günündeki rezilliğini unutmadan yeni yeni paylaşımlar geliyor. Bir gün şehit annelerinin 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladınız mı? Yanlarında oldunuz mu?
Olmadınız.
Olamazsınız.
Seversiniz, sevmezsiniz bugünde Neyzen Tevfik ile bitirelim; Ekmek yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami. Geldikleri gibi  gitmediler. Kimi itini bıraktı, kimi de piçini. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum