Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

CEVAP VERİN…

23 Ağustos 2022 - 10:34

Siyasetin geldi son noktada vatandaş şimdilik dinliyor.
Herkes birbirlerini suçluyor.
Asıl olan millet ama milletin vekillerinin hepsi ayrı telden çalıyor.
İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş ile konuştum. Yaklaşık 20 yıllık belki daha fazlası vardır dostluğumuz ve muhabbetimiz var. Tomarza’daki Dadaloğlu şenliğine davetiyenin kendisine gelmediğini ve çağırılmadığını ifade etti. Tabi sosyal medyadan da bu durumu takipçilerine anlattı.
Bana kalırsa unutuldu ya da ulaştırılamadı diye düşünüyorum.
Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, iyi bir dost ve seçmenini ayırmaz. Birde belediye başkanları seçildikten sonra parti rozetlerini bir yere koyar hizmeti tüm vatandaşlarına ortak yapar. Sen bana oy vermedin, ben sana yol yapmam ya da senin evinin önünden parke taşı geçmeyecek diye bilir mi?
Asla.
Diyemez.
Dememeli zaten.
Tomarza Belediye Başkanı da AK Parti İlçe başkanı da bana kalırsa işlerini en iyi şekilde yapan birisi. Bu sebeple bir sıkıntı varsa anında çözerler. Tabi ki Dursun ATAŞ da Avşar olması hasebi ile orada Avşar hemşerilerim vardı görüşebilirdim. Ama davetsiz misafir mindersiz oturur bizede de adet böyledir dedi.
Tabi, bazı şeylere çok fazla takılmamak gerekir.
Bu arada vekili bulmuşken İYİ partiye katılım ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni katılım ise Genç iş insanı Yatsan Duru Yatak Tekstil Mobilya Ltd.Şti. firmasının sahibi Musa Harun Aksoylu kardeşim de İYİ Parti rozetini takarak İYİ’ler ailesine katıldı bu katılımlar hala devam etmekte her hafta bu katılımları aktaracağını ifade etti. Bize düzen şehrimiz için ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun diyorum.
Diğer bir konu ise CHP Kayseri Milletvekili Çetin Ark'a Haseki Başkanın söylediği sözler. Sayın Arık, yaptığınız açıklama ile Haseki Başkanın size söylediği itham ettiği şeyler ayrı. Ben Çetin Arık'tan cevap vermesini isterdim. Konu tamamen sizinle alakalı. Açıklama şöyle idi; Hiç kıvırma sevgili Çetin Arık! İki gün boyunca düşünüp akıl hocalarınla sapla samanı karıştırarak aklınızca cevap vermeye çalışmışsınız. Yalnız peşinen söyleyeyim; daha gülünç duruma düşmüş, iyice batmışsın. Yapacağın en iyi şey; böyle komik duruma düşmektense yalan söylediğini itiraf edip özür dilemekti. Ama sizde nerede o erdem !
Zamanında pek muhterem (!) Genel Başkanın Kılıçdaroğlu da bana iftira atmıştı. 300 sayfalık dilekçe ve 20 milletvekili ile mahkemeleri baskı altına almaya çalışmış ama orada da rezil olmuştu. Yalanları mahkemede yüzüne çarpılmıştı.
Sevgili Çetin; “Özhaseki, döneminde yapılan 15 milyonluk köprü ortada yok. Bu konuyla ilgili ortada Sayıştay raporları var.” diyordun.
Lafı hiç kıvırma; ortaya Sayıştay raporlarını çıkar ya da istifa et! Yoksa bundan sonra sana kiralık vekil dediğimiz gibi yalancı ve müfteri vekil diyeceğiz.
Sayın Arık'ın bunlara cevap vermesi gerekirdi.
Ne diyelim, Millet burda vekil orada.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum