Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

BU NASIL İNANÇ?

22 Eylül 2022 - 10:29

İnsanca yaşamak hakkı mı LGBT'li olmak
Biz efendim insanca yaşama hakkı istiyoruz diyorlar. Eylem yapıyorlar. Dövizler taşıyorlar. Gayri ahkali dövizler. Bunlara sözüm ona sanatçı adı altında destek olanlarda var.
Bunların neresi sanatçı.
Sağını solunu açmak, haysiyet cellatlığı yapmanın adı ne zamandır sanatçı oldu.
Neyse.
Konu dağılmasın.
Kendinizce hedef göstermeye devam edin https://kaosgl.org...Siz değil feriştahınız gelse ne yazar. Doğru bir tanedir. Bizden sadece rüzgar toz alır. Gazeteci imiş öylemi. İbne dediğimize mi alındınız?
Bizim vazifemiz tebliğ. Hud suresini açıp okuyun. Tabi inancınız varsa. Lut’u da (kavmine gönderdik.) Hani (Lut) kavmine: “Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı bir fuhşiyatı mı yapıyorsunuz?” demişti. (7/A'râf 80).“Şüphesiz ki sizler, kadınları bırakıp erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Siz, aşırı giden taşkın bir toplumsunuz.” (7/A'râf 81). Kavmi: “Onları yurdunuzdan çıkarın. (Çünkü) onlar temizlenen insanlardır.” demek dışında bir cevap vermemişti. (7/A'râf 82). Ben yine de hatırlatayım.
Sonu nereye varırsa varsın.
Söylediğimde kötü bir şey yok. Biz sadece çocuklarımızı koruma gayretindeyiz. Bu işin temeli aile. Aileden başlıyor. Erkekleri kız gibi kızları da erkek gibi yetiştiren ailelerin en büyük sorunu çocuklarının cinsiyet konusunda farklı şeyler düşündüğünü anlatmaları.
Bu memlekette ''ergen psikolog'' diye hasta kabul eden yerler oldu.
Niye?
İşte sizin gibilerin kendilerini tanımlayamadığından dolayı.
Sebep bu.
Siz Allah’ın Ayetleri açıkken neye inanıyorsunuz ve neyi savunuyorsunuz? İnanıyorsanız; “Ey kavmim! Benimle yollarınızı ayırmış olmanız, Nuh Kavmi'nin, Hud Kavmi'nin ya da Salih Kavmi'nin başlarına gelenin bir benzerini sizin başınıza getirmesin. Ayrıca Lut’un kavmi de sizden uzak değildir.” (11/Hûd 89)
Bu kadar apaçık ve alenen ayetler varken daha neyi savunup bizi hedef göstereceksiniz? İstediğinizi yapın. Allah bir ve tektir. Onun Ayetleride bizim yaşam tarzımızdır. Bunu o boş kafanıza iyice sokun. Gazeteciliğimizi tartışın! Sıkıntı yok. Ayetleri tartışamazsınız. İbneliğinizi tartışın. Toplumda karşılığınız ibnelik yada argo kelime ile top. Zaten bundan da utanmıyorsunuz. Ellerinizde dövizlerle sloganlarınızı atıyorsunuz.
Yine tekrar ediyorum; LGBT li olmak Allaha ve Ayetlerine karşı gelmektir. Bu sebeple sizlerin ellerine çocuk ve gençlerimizi düşürmeyeceğiz. Mücadele edeceğiz. Taki en son ibne bitene kadar. Allah insan en şerefli varlık olarak bir erkekten ve bir dişiden yarattı. Yaşam tarzımızıda Ayetler ile belirledi.
Yine uzayacak ama ailelere yine bir kaç sözüm var; çocuklarınızın arkasından gidin. Kiminle arkadaşlık yapıyorlar bakın. Hal ve hareketlerini kontrol edin. Bir kanserli bir vebalı gibi aramızda dolaşan lezbiyen ve homoseksüellerden arkadaşlarınızı uzak tutun.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum