Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

BU AYIP…

20 Eylül 2022 - 09:58

Evet, bu ayıp bize yeter.
Her yeriniz yalan olmuş.
Dün yazmıştım sosyal medya yalanlarını ve neler yapılabileceğini aslında. Türkiye’de Saraçhanede LGBT karşıtı açıklamalar ve eylemler yapılıyor, ses yine sol fraksiyonlu gazete ve internet sitelerinden geliyor.
Ne diyorlar biliyor musunuz?
Özgür olmalı insan diyor.
Neyin özgürlüğü?
İbneliğin özgürlüğümü olur? Lezbiyenlerin özgürlüğümü olur? Nedir bu halktan istediğiniz? Kimse size karşı çıkmasın mı? Bu nasıl aymazlık? Anlamak mümkün değil.
Biri çıkar Osmanlıya dil uzatır, diğer her gittiği ülkede karışıklık çıkartan kadın. Ermenistan’a gider, katliam yapıldı diye anma töreninde ağlar. Temsilciler Meclisi Bşk. Pelosi Oskar Ödülü almalı. Çevremizde bu kadar siyasette ibneler varken birde LGBT’lileri mi içimize sindirelim.
Sosyal medya yalanlarına yenileri eklenmeye devam ederken etrafımıza bir bakmak gerekir. Dediğim gibi her yerimiz yalan ve iftira olmuş. Kanunlarla dur demek gerekir. Birde LGBT konuları çocuklarımıza inmeden tedbir alın diyen insanların neresini eleştiriyorsunuz anlamadım.
Gerçi, hacı hacıyı tekkede bulur hesabı.
Kim kendisine benzeyen bulmak isterse bir şekilde bulur. Bunlara müsamaha etmemek gerekir.
Gelelim Kayseri ye.
Tahmin ediyorum sadece Yahyalı Elmalı ve Turizm festivali kaldı.
Bununla birlikte festivallerde sona erer.
Festivaller, konserler derken belediyeler vatandaşlardan tam not aldı. Yapılan işlerin karşılığını görmekte bence güzel.  Son olarak Kocasinan belediyesinin Kuşçuyu Marinayı spor alanında kullanma isteği beklide bundan sonrasına bir örnek olur ve daha çok organizasyona ev sahipliği yapılır.
Aynı şekilde İncesu’da. ,
İlçelerin küçüğü büyüğü yok.
Hizmet, vatandaşa yapılan bir olgu.
Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.
Kayseri’de başarılar ve hizmetler devam ederken kanayan bazı yaralarımız var onlarda parmak basmak gerekiyor. Bunlardan birincisi, intiharlar. Ne yapabiliriz ya da ne yapmalıyız? Biraz bunlar konusunda kafa yormak gerekir. Maalesef iki gün öncede bir kişi hayatına son vermeyi seçti.
Neden?
Niçin?
Bunları sorgulayıp bu şehirde bunlar olmasın demenin gayretleri içerisinde olmalıyız.
Nasıl uyuşturucu için bu kadar mücadele varsa intiharlar için de ne yapmamızın derdinde olmalıyız.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum