Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

BİR GENEL BİR YEREL

26 Ağustos 2022 - 10:37

Senin sanatına tüküreyim
Nerede ise anadan üryan gezerken bir iki mırıldanışına şarkı sanda sanatçı diyenler utansın.
Senin haddine mi imam hatiplilere söz söylemek.
Üzerinizdeki müsveddeleri, içinizdeki kini bir bir dökmeye başladınız.
Gündeme gelebilmek için kıçınızı dahi açmaktan imtina etmeden namus fıtratını bilmeden sırf gündemde kalmak için İmam Hatiplileri kullanmanıza fırsat vermeyeceğiz.
LGBT bayrağı açacak kadar düştüğünüz hezeyanlar sizin psikolojinizinde ne halde olduğunun açık ifadesidir. İmam hatiplileri gaza getirme çabanız da boşuna çıkar. Fakat düşüne biliyor musunuz iffeti ortada olan şahısın bir konserine imam hatipliler gelse kaçacak delik ararsın. Bulduğun en iyi delik ise LGBT lilerin ....ği olur herhalde.
Bu kadar da olmaz.
LBGT savunucusu olup da başkasına sapık demekten daha büyük bir ahlaksızlık ve rezillik olamaz.
Ben mi?
İmam hatipli değilim.
Lakin sanat adı altında soyunarak şehvet masalarına meze olmuş basit birisinin bir kitleyi hedef göstererek sapık olarak etiketlemesine müsaade edemeyecek kadarda müslümanım..
Elhamdülillah..
insanım..
Gelelim yerel gündeme.
Dedi ki... Demiş ki...
Yerel gündemde AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il yönetim kurulu üyelerinin Milli Eğitim müdürünün ziyareti gündemdeki yerini koruyor. Malum bitirilemeyen bir okul inşaatı ve devleti zarara uğratıldığı iddiaları üzerinden Şaban Çopuroğlu'na yüklenilmeye devam ediyor.
İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nun bu konu hakkında açıklama yapması beklenirken ''kul hakkı, yetim hakkına'' en çok dikkat eden birisi olarak da konunun takipçisi olacağına inanıyorum.
Demiş ki.
Sözcü gazetesi Kayseri'nin en çalışkan bürokratı olan Dr. Avşar Aslan için ''av yasağını delerek '' avlandı demiş. Avşar Aslan yasaları çok fazla bilen birisi. O tuzağa düşmez. Böyle bir bürokrat keşke her ilde olsa.
Ne diyelim, o haberi yanlış servis edenler utansın.
Tabi utanmaları varsa.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum