Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

BİLDİĞİNİZ GİBİ…

14 Haziran 2022 - 10:53

Allah sizi bildiği gibi yapsın derler büyükler.
Bir bildikleri vardır elbet.
Fransa’da, Belçika’da ve İtalya’da bu ülkelerin kolluk kuvvetleri yanında Türkiye aleyhinde sloganlar atan, o yetmiyormuş gibi İstanbul’un göbeğinde Suriye’ye düzenlenecek olan operasyonlarda Türk düşmanlığı yapanların cesaret aldığı tek nokta CHP ve onun belediye başkanları.
Dünyanın değişik ülkelerinde teröre destek veren devletlerin başkentlerin cirit atan köpekler safı Türkiye’de değil. Yukarda bahsettim destek hep birlikte CHP’den geldi ve geliyor. CHP Suriye tezkeresine hayır derken PKK’nın ekmeğine yağ sürmüş sözde PKK’nın basın organları CHP ye teşekkür etmişti. PKK’nın taşeronluğunu yapan bu güruhdan olsa olsa emperyalizme taşeron olur.
Sosyal medyada İstanbul’da slogan atan kişilerin rahatlığına bakar mısınız? Hem bu ülkenin suyunu iç, ekmeğini ye hem de Türkiye aleyhinde slogan at. Sizlerin her zaman sonu hüsran olacak. İt ürür kervan yürür.
Hele birde Halk TV de ne olduğu belli olmayan Ayşenur Arslan, Suriye’ye düzenlenecek olan operasyon değil savaş diyor. Belli ki saflarını PKK dan yana kullananlar öldürülen leşlerden rahatsız olmuşlar. Mehmetçiğin şehit edildiğine değilde şerefsizlerin gebertilmesinden bu kadar rahatsız olanların olması da düşündürücü bence.
Neden bu kadar PKK seviciliği ve koruması?
Neden?
Bu ülkenin bekası için ömrünün baharında toprağa düşen şehitlerden de mi utanmıyorsunuz?
Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Mutlu musunuz İstanbullular?
Her şey çok güzel olacak dediler.
PKK sevicileri ortaya çıkardılar.
Süt bedava olacak dediler.
Milletin suyunu kestiler.
Öğrencinin ulaşım sorununu biz halledeceğiz dediler, Büyükşehir Belediye Meclisinde öğrenci biletlerin ucuzlamasını ret ettiler.
Siz buna layık değildiniz....
Eeee ne diyelim kendi düşen ağlamaz.
Bu günlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum