Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

ALTIN KAPI…

28 Eylül 2022 - 10:58

Evet, ata sözleri ile devam ediyoruz.
Altın kapılının ağaç kapılıya işi düşer sözü, hayatta başımıza nelerin geleceğinin bir uyarısı ikazı olmalı.
Bugün başkansın, yarın değil.
Bugün adamsın, yarın değil.
Bugün fanisin, yarın salacadasın.
Benim yazdığım yazıdan niye rahatsız oluyorsun ki? Ama adrenalin tavanda olduğu için arayıp bir şey demek yerine araya aracı koyup aratma. Birde benim yaptığım anket 10 binlere ulaştı. Her ay değişkenlik gösteriyor. Kayıp ya da kazanç siyasi olarak burada. Tek tek incele sonuca varırsın. Sen ve ekibin biraz gayret göstersin. Sahaya insin. Fayda sağlasın. Ben 57 yaşında sahadayım. İşim bu benim. Sev ya da sevme ben bir gazeteciyim.
Senin sevmen ya da sevmemen bana artı ve eksi sağlamaz.
Herkes kendi yoluna.
Hasbel kader piyangodan başkan oldun.
Bizi zorlama.
Sende işine bak.
Allah (cc) sizler yesin diye ekmeği yaratmadığına göre elinden gelen her şeyi yapabilirsin. Rızkımız size mi ait. Gün ola harman ola. Yine bir ata sözü ile kapatalım bu konuyu. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.
Gün ola harman ola başkan.
Bizler sokaktayız.
Vatandaşın içindeyiz. Dertlerini anlatanlar, kendi dertleri ile dertlenmemizi sağlayanlar, istekler, talepler. Diyeceğim o ki, her şey vatandaşın yanında olmak ile alakalı. İlçeler deseniz, mahalleler deseniz hemen hemen gitmediğimiz yer yok.
Bence sizde gidin.
Sofralarında bulunun.
Hal hatır alın.
Dua alın.
İnan işleriniz dahada artacak. Dertleri ile dertlenin. Yarın bir gün, merhumu nasıl bilirdiniz dediğinde hoca, kavatın biri idi. İşe yaramaz biri idi. Herkese üst perdeden bakardı demesinler.
Benden söylemesi.
Dost acı söyler.
Konular çok.
Yeni bir konu ise AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nun görevden alınacağı sokakta, işyerinde ve arkadaş ortamında konuşuluyor.
Bence inanmayın.
Görev yaptığımız süre içerisinde Hüseyin Cahit Özden ve ekibini yani bizi her gün görevden alıyorlar yerine yeni il başkanı getiriyorlardı.
Beş yıl çalıştı.
Kendisi milletvekili olmak için istifa etti.
Yani genel merkez yanında durdu.
Milletvekili adaylığı ayrı bir konu anlatılırsa kitap olur. Kısacası herkes yerli yerinde merak etmeyin. Şaban başkanda aslanlar gibi duruyor. Ekibide öyle. Allah onlara kolaylık versin. İşleri bir hayli zor.
Tabi zorlukları kolay kılan rabbime sığınarak devam ediyorlar.
Niye?
Aşk ile çalışan yorulmazda ondan.
Bugünlükte bu kadar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum