Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

ALLAH'TAN KORKUN

16 Şubat 2021 - 10:00

Malum şehitlerimiz var. Rabbim şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine bizleri musibetlerden muhafaza etsin.
Ben terör yazılarımda hep belirttim. Safım belli. Devletime zarar veren, inlerde yaşayan, askerime kurşun sıkan PKK terör örgütüdür. Onlara destek verenlerde örgüt içerisinde görev alanlarda teröristtir.
Bunun başka bir açıklaması yok.
Bunların birde iç uzantıları var. Hem de kravatlı hem de mecliste. Yaptıkları paylaşımlara bakar mısınız. Devletime kafamı tutuyorsunuz? Nesiniz? Kimsiniz? Halk Tv denen bir kurumun açıklamasında ''esir kampından'' bahsediliyor. Adına Milletvekili dediğimiz HDP’lilerin yaptıkları paylaşımlar akıllara zarar.
Başsavcılıktan açıklama geldi. Terör örgütü PKK/KCK tarafından 13 vatandaşımızın şehit edilmesi nedeniyle bir kısım sosyal medya platformlarında 'esir kampını TR bombaladı' vb. şeklindeki paylaşımlar ile terör örgütünce daha önce kaçırılan vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlandığının tespiti üzerine, görüntü yayınlayanlar ile paylaşımları yapanlar hakkında soruşturma başlatılmıştır." denildi.
Bu demokrasi mi şimdi? Yapılan açıklamalar fikir özgürlüğü?  13 vatandaşın PKK terör örgütü tarafından şehit edilmesiyle ilgili paylaşımları nedeniyle HDP milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında da soruşturma başlattı. Bunlara şimdi biz Milletvekili mi diyeceğiz? Allah'tan korkun. Hele hele başındaki örtü ile eğer Rabbini biliyorsan.
Anlam veremiyorum.
Bizim vergilerimizle maaş alan sözde vekiller, PKK’nın taşeronluğunu yapmıyorlar mı? Ya bunların sözde eş başkanlarını makamlarında ağırlayan siyasi parti temsilcilerine ne demeli?
Terör örgüt sevicilerini makamlarında ağılayanlar, tokalaşanlar, yanlarında duranlar dahil bu memlekette elini kolunu sallayıp hangi yüzle vatandaşın karşısına çıkıp oy isteyecekler. Ya da bu vatandaşa ne diyecekler.
Kendilerini Kürt vatandaşlarımızın hamisi sayanlar, PKK Terör örgütüdür bunların hepsi teröristtir diyemeyenler, bugün Adıyaman'da Kürtçe ağıtlar yakılarak toprağa verilen şehidimizin cenaze törenine katılamayacak kadar korkak ve şerefsizdirler. İstanbul’da ya da tüm metropollerde utanmadan sıkılmadan gezmeye çalışan bu vekil bozuntuları ne KÜRT vatandaşlarımızın temsilcisi ne de benim gözümde Milletvekilidir. Bu alçak olayı kınamayanlar, teröristlere terörist diyemeyenler, katillerin ekmeğine yağ sürmeye çalışanlar olsa olsa şeref, namus ve ahlak yoksunu mahlukat olurlar.
Bir söz var ya analar var it doğurur, analar var yiğit doğurur. 13 yiğit son yolculuğuna uğurlanırlar, itler inlerine çekilmeye, pusu kurmaya, yaldan beslenmeye devam edecekler. Ama unutmamaları gereken bir şey var. Türkiye Cumhuriyeti artık kendi göbeğini kendisi kesiyor.
Sizin mi?
Nerenizi keseceğini bilemiyorum?
Bekleyip göreceğiz.
Bu arada; Uydurma günlerden 14 Şubat. Papaz Saint Valentine'nin Sevgililer günü ve sizler yine o Papaz gününde özel kutlama ve hediye almaya giderken, bizim Mehmetçiklerimiz o papazın çocukları ile savaşıyor.
Kalın Sağlıcakla

YORUMLAR

  • 0 Yorum