Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

ADAY OLMAK...

31 Ekim 2022 - 11:05

Tabi önce aday adayı olmak gerekir.
Sonra parti içi temayül yoklaması. Dikkate alınırsa eğer.
Sonrası ise daha zor.
Fakat biz AK Parti Kayseri de olası aday adaylarını konuşmaya devam edelim.
AK PARTİDE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI
AK Parti'de şimdiden Milletvekili olmak için aday adayları çalışmalarına başlamış durumda. Daha öncede aday adaylarından bazılarını metropolhaber.net dijital gazetemizde ve internet sitemizde yayınlamıştık. Bugünde yine aday adayları olarak düşünülen ve vatandaş tarafından da bilinen kişileri yazmaya devam edeceğiz.
Bugünün ilk adayı iş adamı ve Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel. Adı sıklıkla AK Parti il başkanlığı için geçen Mehmet Adıgüzel, Milletvekilliği seçimlerinde yeniden aday adayı olacak.
Kadir Güneş. Sivil toplum örgütlerinde çalışmış, çiftçinin halinden en iyi anlayan halen Kocasinan Ziraat Odası Başkanlığını yürüten başkan Güneş ağırlıkta çiftçiler tarafından Milletvekili olarak görünmesini istedikleri bir kişi. Kayseri de tanınan ve ağırlığı olan Kadir Güneş'te Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olacaklar listesinde.
Mahmut Ulaş.
Sivil toplum örgütlerinde çalıştı. Milli ve manevi değerlere önem veren düzgün ve dürüst kişiliği ile gönüllere yer edinmiş şehrin insanlarını iyi tanıyan aktif bir siyasetçi. Geçen dönemde de AK Parti Milletvekili aday adayı olmuş birisi.
Yorumlar ve eleştiriler (aday adayları yayınından sonra)
Kim olur kim olmaz hep birlikte bakıp göreceğiz
Tabi iktidarda olduğunuz zaman talep artar. Saydığımıza göre yaklaşık 50 kişiye yakın bir aday aday var.
Bu süreç nasıl işleyecek hepimiz bakıp göreceğiz.
Vatandaş yeni yüzler görmek istiyor.
Teşkilat alın size yani yüzler mi diyecek yoksa eskimeyen yüzlerle mi devam edilecek dedim ya süreç daha uzun hep birlikte göreceğiz inşallah.
Ne diyelim?
Hayırlısı olsun.
Hergün üç ya da beş yeni aday adayı varken seçilmek gerçekten zor.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum