Reklam
Necmettin ÇUHADAROĞLU

Necmettin ÇUHADAROĞLU

ADAMLARIN DÜNYADAN HABERİ YOK

18 Mart 2021 - 10:01

Ankara’nın bağları meşhur. Amerikan Hastanesi’nin meşhur olduğunu hiç duymamıştım. Ya da Ankara da Amerikan Hastanesi var da bizim mi haberimiz yok.  Tabi bu kadar lüks hastaneler Amerika da olmayınca bizim şehir hastanelerimizi Amerikan Hastanesi zannedenlerde olmuyor değil.
Diyanet işleri başkanımızın günahını alıyorlar. Varsın alsınlar ne yapalım.
Her şey çok güzel olacak dediler, Haliç’i b.k götürüyor.
Çocuklar her gün ücretsiz süt vereceğiz dediler, çocukların babaannelerine aslan sütü verdiler her halde içip içip zırvalıyorlar..
İmamoğlu 8 Martta bir tweet atıyor, İyi partililer birbirine giriyor.
Bugün yerel konulara pek girmeyeceğim. Siyasette CHP varsa sorun yok diyenlerin sayılarının arttığı şu günlerde, babadan oğla kaynatadan damada geçen siyaset var diyenler önce kendi basın sözcülerinin sülalesine bakarsa Cumhuriyet kurulduğundan beri adamlar siyaset arenasından hiç eksilmemişler onu görmeleri lazım Sayız Öztırak 4 kuşak her halde.  
Bunlar ucuz siyaset.
Gelelim toplumun kanayan yaralarına.
Tecavüz.
Her gün başlıklarından artık utanır olduğumuz cinsel istismar haberlerine; babası tarafından cinsel saldırıya uğrayan kız koruma altına alındı haberleri. Köpeğe tecavüz ederken yakalanan yaşlı adamı gençler linç etti. Köpeğe tecavüz eden adam adli kontrol şartı ile salı verildi.
Şu an üç gündür manşetleri süsleyen mide bulandırıcı haberler bundan ibaret.
çıkarın hadım yasasını, birde adli kontrol şartı ile salı verilmekte ne demek oluyor. Vatandaşın genel kanısı bu. Kime mikrofon tuttu isek bu sorularla karşılaşıyoruz. Toplumun genel görüşü hadım yassının bir an evvel çıkarılması ve köpeğe de olsa bir hayvana tecavüz edenlerin tutuklanması ve onlara hadım işleminin yapılması.
Çete.
Türk polisi yeterince bu işlerle uğraşırken halkımızın güvenliğini sağlamaya çalışırken bir çete haberide İstanbul’dan geldi. Türkiye’deki çeteler yurt dışına kaçarken İstanbul da kripto para çetesine baskın yapıldı. 119 Çinli gözaltına alındı. Bir bunumuz eksikti. Çin’den 15 saat uçakla İstanbul’a gel, ofis tut. Çete kur. Kripto para işi ile uğraş ve milyonları götür. Çinli kadınlarda ''Yarim İstanbulu mesken mi tuttun'' türküsü ile avunsun öyle mi?
Gerçekten işimiz zor.
Allahım devletimize zeval vermesin.
İçeri ile bir uğraş dışarı ile bir uğraş.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum