Reklam

MHP Milletvekili Baki Ersoy’dan Sert Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, düzenlediği basın toplantısında Kayserispor’a Destek Gecesi öncesi düzenlenen toplantıya davet edilmemesine tepki gösterdi. MHP Milletvekili Ersoy, Kayserispor’un yönetim anlayışını da sert bir dille eleştirdi.

MHP Milletvekili Baki Ersoy’dan Sert Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, düzenlediği basın toplantısında Kayserispor’a Destek Gecesi öncesi düzenlenen toplantıya davet edilmemesine tepki gösterdi. MHP Milletvekili Ersoy, Kayserispor’un yönetim anlayışını da sert bir dille eleştirdi.

MHP Milletvekili Baki Ersoy’dan Sert Tepki
19 Eylül 2019 - 14:08

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, düzenlediği basın toplantısında Kayserispor’a maddi destek için düzenlenen vefa gecesi öncesi yapılan toplantıya kendisinin davet edilmemesine tepki gösterdi. Ersoy, “Akşamki programa bizi davet eden olmadı. Belediye başkanlarının olduğu toplantıda Kapalı Kale Taraftarlar Grubu Lideri Ahmet Dirgenali millet bahçesiyle alakalı görüş ve düşüncelerini belirtmemiştir. Ya da Boydak Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı projelerle alakalı görüş ve düşüncelerini belirtmemiştir. Orada konuşulan o gece ile alakalı ne yapılabilir durumudur.” dedi.
“HİÇ KİMSE BENİM KİMİ ARAYACAĞIMA KARAR VEREMEZ”
Ersoy, toplantıda kendi adına da karar alındığını, “Hiç kimse benim kimi arayacağıma karar veremez. Burada bir liste yapılıyor. Kim kimi arasın diye konuşuluyor. Orada çıkıyorlar, Baki Ersoy şunu arasın, bunu arasın diyorlar. Ben şahsiyet sahibi bir ülkücüyüm. Bizi şahsiyetsizleştirmeye çalışıp, itibarsızlaştırmaya çalışıp kağıdı kalemi eline alıp kime arayacağımıza kadar karar vermek, bana göre ayıpların en büyüğüdür. Ben; Baki Ersoy şahsımdan önce, milletvekilliği kimliğime milletin bana vermiş olduğu vekilliğe bunu yaptırtmam.” dedi.
“BU İŞİN SİYASETLE DE BİR ALAKASI YOKTUR”
Kayserispor’un siyasete alet edilmesinin yanlış olduğun söyleyen Ersoy, “Bizim Cumhur İttifakı’na karşı durumuz, görüşümüz liderimizin talimatları doğrultusunda nettir. Bu işin siyasetle de bir alakası yoktur. Biz bu işi siyasi olarak görmüyoruz. Kimse yanlış anlamasın. Ama diyoruz ki; Kayserispor bizim sevdamız, bizi bu sevdanın dışına itmeye çalışıyorsanız yanılırsınız. Ancak tribüne itersiniz. Ancak deplasmana itersiniz.” dedi.
“SEN, BEN, BİZİM OĞLAN BU İŞİ YAPARIZ”
Toplantıya çağrılmamasının herhangi bir telafi olmadığının altını çizen MHP Milletvekili Baki Ersoy, “Ben bu konuda herhangi bir telafi beklemiyorum. Bana inanmış, güvenmiş, binlerce mesaj atmış, binlerce kişinin duygu düşünce ve görüşlerine ben elbette ki kayıtsız kalamam. Kalmam da. Madem çok dar çerçeveli bir iş düşünüyorlar. Sen, ben, bizim oğlan biz bu işi yaparız. Siz bu işin dışında kalın diyorlar. Biz de ne yapalım. En fazla Kayserisporumuzun sportif başarıları için dua ederiz.” dedi.
“PARANIN NEREYE GİTTİĞİ BELLİ DEĞİL”
Kayserispor yönetimini de taşa tutan Ersoy, şeffaflık ilkesine aykırı hareket edildiğini belirtti. Ersoy, “Bu şehrin takımı sahipsiz kalmaz. İnanın bana çok daha iyi yerlere gelir. Bugün 4’üncü haftada Kayserispor düşer mi kalır mı tartışmalarını konuşmayız. İlk 5’e bu takımı oynatırız? Avrupa’dan futbol takımlarını nasıl Kayseri’ye getiririz biz bunu konuşuyor oluyoruz. 23 tane futbolcu transfer edeceksiniz. 4 maçta 10 puan kaybedeceksiniz. İçerde Denizlispor maçınız var, dışarda Konya Göztepe maçınız var. Kulüpte hala bitmek tükenmek bilmeyen ekonomik problemler var. Kimin kaç liraya satıldığı belli değil. Paranın nereye gittiği belli değil. Şeffaf yönetim anlayışıyızya. Biz bunları henüz yüzeysel konuşuyoruz. İleride detaylı ve belgeli de konuşacağım. Çünkü ben Kayserisporumuzun ne ligden düşmesini isterim, ne bu şekilde aciz durumlara düşürülmesini isterim.”
“ÖNCE KENDİLERİ PARA VERECEK”
Kayserispor’a maddi yardım kampanyası amacıyla düzenlenen gecede, öncelikle yöneticilerin bağış yapması gerektiğini söyleyen Ersoy, “Vefa gecesiyse önce çıkıp kendileri biz bu 16 milyon TL’yi Kayserisporumuza bağışlıyoruz. Anamızın ak sütü gibi helal olsun diyecekler. Sen kendi cebinden 1 lira para çıkmasın istiyorsun. Başkalarından alayım bu parayı, orada da başkanlık yapayım. Kayserispor’da son 3 yıldır konuşulan tek şey para. Sportif başarı konuşmuyoruz. Alt yapı konuşmuyoruz. Para olursa biz bu işi yaparız. Para olmazsa yapmayız. Para olursa bu işi herkes yapar.” dedi.

Haber: Ahmet SARIKUŞ
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum