Vali Şehmus Günaydın;
"17 Aralık 2016 tarihinde ilimizdeki hain terör saldırısında şehadet mertebesine ulaşan bütün evlatlarımızı rahmetle yad ediyoruz. Onları yad etmek için ailelerimizle, Kayseri olarak buradayız. Devletimiz, milletimiz, bayrağımız, ezanımız için canlarını seve seve veren bütün şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Biz; bütün şehitlerimizi, gazilerimizi kalbimizin en müstesna yerinde konumlandırdık. Onları asla unutmayacağız, unutturmayacağız."
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç:
Birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, “17 Aralık’ta Kayserimizde şehit olan 15 canımız ile birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu coğrafya üzerinde hesapları bitmeyen, oynayacak oyunları bitmeyen hainlere gereken dersi de askerimizin, polisimizin, milletimizin hep beraber verdiği mücadeleyi görüyoruz, görmeye devam ediyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı, ay yıldız Türk bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, inancımıza bağlılığımızı asla zayıflatmadan koruyacağız.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz:
"17 Aralık 2016 tarihinde 08:45'te 1. Komando Tugay Komutanlığımızın emrinde olan askerlerimizin çarşı iznini kullanmak için halk otobüsüyle yolculuk yaptığı esnada bu noktada hain terör örgütü tarafından patlatılan bomba sonucu 15 tane kahramanımız şehit, 54 tane kahraman Mehmetçiğimiz gazi oldu. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık diliyoruz.



YORUMLAR