Kayseri, FETÖ İle Mücadelede Sınıfta mı Kaldı?

16 Eylül 2019 - 12:04

Kayseri'de FETÖ ile mücadele konusunda gelinen nokta, ne gündemi takip eden vatandaşları ne de FETÖ iftirasına maruz kalıp yargılandıktan sonra beraat edenleri tatmin ediyor.

17-25 Aralık’tan sonra başlayan ve 15 Temmuz’dan sonra önemle üzerinde durulması gereken FETÖ ile mücadelede Kayseri’nin sınıfta kaldığı bugünlerde sıkça tartışılmaya başlandı.
Kayseri kamuoyunun yakından takip ettiği FETÖ ile mücadele ko­nusunda haklarında herhangi bir soruşturma dahi açılmayan, FETÖ mensubu olarak bilinen örgüt üyele­rine Kayserililerin tepkisi de bir hayli arttı. Kamuoyunda konuşulanlar va­tandaşların da canını sıkmaya baş­ladı. Kayserililerin sorguladığı konu­lardan biri de FETÖ değirmenine su taşıyan, haklarında soruşturma dahi açılmayan kripto örgüt üyelerinin akıbetinin ne olacağı. Adaletin te­cellisini bekleyen ka­muoyu, FETÖ men­subu olduğu alenen belli olanların haklarında işlem yapılmasını ve adale­te hesap vermelerini bekliyor. Kayseri’de konuşulanlar sa­dece bununla da sınırlı değil. Kripto FETÖ’cülerin kendi itibarlarını artırma çabaları, bu durumun farkın­da olanların canını sıkıyor. FETÖ ile her türlü iltisakı ve irtibatı olan kişile­ri kamufle etmek için birçok suçsuz, masum insanın hayatları ile oynan­dığı örgütle ilişkisi olmayan kişilerin kullanılarak bu isimlerle gündem yaratıldığı, esas kripto FETÖ’cülerin unutturulmaya çalışıldığı kamuoyun­da yankılanmaya başladı.